söndag 4 januari 2009

Farväl 2008 - Hej 2009!

2008 var ett riktigt bra år...men jag känner på mig att 2009 kommer att bli om möjligt ännu bättre!
Jisses vad tiden rusar - tänk att det redan har blivit den 4:e januari. Måste tacka för alla härliga bidrag som har kommit in till min skissutmaning - det kommer att bli APSVÅRT att utse en vinnare! Ni som ännu inte har hunnit tolka skissen har fram till midnatt på er. :)
Å apropå utmaningar; jag har ju glömt bort att visa kortet som jag gjorde till Starving Artistamps Clearly cool cards-utmaning!

Såhär bidde det:

Jag vet inte vad ni tycker, men om jag får säga det själv så tycker jag att Hambly-overlay'en med cyklarna på är helskön och får representera "clear"..och färgkombinationen gult, svartvitt och silvergrått känns ganska "cool"...

Tvättbjörnen Sneeq och cykeln är stämplar från Doodle Factory - världens coolaste stämplar såklart! ;) Färglagt med Copics.

För bara ett par dagar sedan släpptes de senaste Doodle Factory-kollektionerna, "Valentines remix" och "Sweets 'N' Hearts"...och visst är de lika underbara som vanligt? Jag bara MÅSTE äga dem! Känner ni som jag så passa på och var med i utlottningen om ett set stämplar - mer info om giveaway'en finns på Starving Artistamps blogg!

Inte nog med att Irene som tecknar de knasroliga Doodle Factoryfigurerna är en überbegåvad tecknare, hon verkar så himla söt och trevlig också. Jag fick faktiskt ett vinter/julkort från henne som kom fram igår! Fint va?

Made by Irene S.

Känner mig stolt som en påve för att jag nu äger ett Irene original - och orden hon skrev i kortet värmde verkligen. Irene - I hope the google translator works so that you can read the text above - but in case it doesn't: THANK YOU for the fabulous card!! It's sooo cute! I feel really honoured that you thought of me - and I love the fact that I'm now the owner of an Irene original piece of art. :)

Återkommer imorgon med VINNAREN, åsså tänkte jag ju visa upp alla era fina bidrag - men det blir sanneligen ett stort arbete att lägga upp dem här i bloggen...vi får se om det lyckas! ;)

Tjolahej tjolahopp!

Smiley from millan.net

13 kommentarer:

Asksvart sa...

Gillar ditt cykelkort... Superfint!!! Så härligt gult på något sätt...

Önskar dig en god fortsättning på det nya året.

Laura sa...

Oh Nina, I LOVE your card!!! it brought a huuuge smile on my face. What a cutie! Hey, I bought that hambly bike transparency as well! but in red, i think. I thought it was fabulous! :)
Happy New year! I hope that your year will be fantastic.

Karina sa...

Super fint cykelkort, du har lavet. Så gennemført.

Åsa Danielson sa...

Tjillevippsen! Hur e re? :)

Jag har helt missat att du har en utmaning! :o och nu är det ju försent - ja ja...

Sâ coolt kort! Gult och svart är snyggt och som du säger, hamblyn är riktigt skarp i bakgrunden!

Nya stämplarna är ju helfina, gillar hunden i Valentines remix, ser nästan ut som Titan! :)

Maria sa...

Cykelkortet är super!! Var kan jag hitta overlayet??

Mahlin sa...

men hallå.. vilket superkul kort! Vad är det förläckra bokstäver? jag känner igen dom men kan inte placera dom alls! DU har iallafall blåst liv i cykeloverlayen för mig.. har alltid tyckt den var menlös men nuuu förstår jag ju.. TUR att du finns! KRAM

SmilynStef sa...

These are so fabulous ... I love how his little feet are so far away from the pedals ... amazing cards.

PETRASO sa...

Grymme coooooooooooolt! Nina du är otrrrrrrrrolig!!!!! Kramisar och för dom sötaste sötast kommentarerna hos mig!!!

Ja äga dom stämplarna hade varit en dröm....

The Doodle Factory sa...

Ah, I'm so glad the card made its way to you despite all the winter storms and my guess on the postage :) Hope you had a happy new year!

Susanne sa...

Galet snyggt cykelkort.
Kram

EmmLa sa...

Så snyggt, så snyggt, du slutar aldrig att få mig att gapa av beundran :) Älskar Hambly-overlayet och supersnygg färgläggning! *kram*

Carin sa...

Haha, NINA! Du är bäst! Vilket skojigt & snyggt kort!!! Du bör vinna även med detta! ;) Tänk att jag säger skunk om den här DF figuren.. det är ju såklart en tvättbjörn! Ja ja.. detaljer! ;) Rolig som fasen är den iaf! ;) Kram pårej!

Muffin sa...

Har visst glömt att säga något om detta fabulösa kort. Det är HELT GRYYYMT (hade det inte varit utlottning så hade du vunnit)! Allt med kortet är bara bäst och det förstärker min redan väldigt starka känsla av att jag bara MÅSTE ha Snowday-alfabetet om jag ska överleva!
Du e' hur bäst som häälst!!
Pussåkram!