fredag 1 januari 2010

tio i topp noll nio

Vojne vojne vad jag och H har varit slitna idag. Typiskt "dagen efter kvällen före", hehe! Vi var på en mysig fest igår, bara jag och H och tre av våra vänner. Vi fick UTSÖKT hemlagad mat och vi åt så mycket att vi nästan inte kunde röra oss till sist. Vårt bidrag till menyn var förrätten: en thaifisksoppa med sjögrässallat och avocado som tillbehör, och så hade jag bakat kransekage till champagnen vid 12-slaget. Mysigt och mumsigt värre!

Smiley from millan.net
Den första dagen i 2010 har vi inte fått mycket gjort, men i förmiddags tvingade vi oss i alla fall iväg på en promenad i isande kyla och hämtade bilen där vi hade parkerat den utanför festen igår. Det blåste så kallt så jag fick tårar i ögonen, och tårarna frös fast till isklumpar på ögonfransarna. *Brrr!!*
Efter vi kom hem kände jag mig uttråkad och beslutade mig för att leka med FIMO-lera. Försökte göra en rolig liten figur, men det gick inget vidare så det slutade med att jag slängde hälften och la tillbaka resten i förpackningen. Pyssel ville sig inte alls idag, får försöka igen i helgen. Kastade mig över matlagning istället, och till middag lagade jag improviserad köttfärssås som dock lyckades och blev jättegod! Resten av kvällen har jag slöat i sängen och nästan läst ut en hel bok. Dumt det där....man fick ju upp läshastigheten så mycket under studiet när man skulle plöja medicinska tegelstenar inför tentorna - så numera ger även skönlitterära böcker en allt för kortlivad njutning! Sparar i alla fall de sista sidorna, så jag har något att se fram emot efter morgondagens planerade träning och REA-shopping. :)

Har sett att många av mina pysselvänner har bjudit på tio-i-topp-listor nu omkring nyår, och det tycker jag är trevligt - så inte kan väl jag vara sämre?
Det var klurigt men...here goes, utan inbördes ordning:Mycket mönster och starka färger, och mycket Doodle Factory i den här samlingen....men det kom inte som någon direkt överraskning, va? ;)
Smiley from millan.net

Tjingeling!

12 kommentarer:

Jupiter Family sa...

Happy New Year !!!

2010 New Year's Fireworks show

http://fireworks2010.blogspot.com/

petraso sa...

god fortsättning på ret! underbaa kort du delar med dig! så klart man ska vara trött dagen efter kvällen före samma är men jag va tvungen inventera lagret...... på en buti för sonens klubb.

Tesa/Therese sa...

Superfina kort. Vill önska dig ett Gott Nytt Pysselår!
Kram Tesa
PS.Läste om din mardrömsresa härifrån Karlstad, puh!! DS.

Sanna F sa...

Åååååååå vad dina kort är härliga och fantastiska och cooooooooola!
KRAM å gott nytt år!!!!

maybe*mej sa...

superfina allesamman.
gott nytt år

Morfen sa...

Otroligt glada, kreativa och färggranna kort! Happy 2010!

Linda - www.knorrigt.com sa...

Underbara allihop!! Gott nytt år! KRAMAR

monica sa...

Åhhh dina kort är alltid så grymma! Färgstarka o så läckra!

God fortättning!
kram!

maybe*mej sa...

hej igen.
visst kan du gå kursen efteråt om du vill. allt finns kvar så du kan göra den sen i din egen takt då du har ett program. Det finns testprogram att ladda ner från adobe.. de har både elements..som är lite billigare och som funkar också... å så har de psp att prova på i 30 dagar om du vill. Hör av dig om du har lust att gå ngn gång då det passar dig bättre. kram

fialoppan sa...

Superhärliga, älskar färgerna! Gott nytt år! Kram!

Anonym sa...

elsker hver og én <3

Lillsnörpa sa...

Du är himla duktig!