onsdag 30 december 2009

Gott nytt år!

2009 har varit ett bra år.

Ser tillbaka och känner mig nöjd. Det har varit ett år med mycket slit och arbete och uppoffringar, och alldeles för lite tid till vänner, semester och fester (och pyssel!)...men såhär sett i backspegeln har det varit det hela värt. Karriären tog ett rejält skutt uppåt, jag fick specialisttjänsten som jag har drömt om. Jobbet i kliniken bekräftar mig i att jag har valt rätt bana, för jag har varit lycklig nästan varje arbetsdag.
Jag har fått uppleva ö-livet på mysiga Bornholm, har träffat en massa härliga människor, och har fått nya vänner för livet.
I maj fick jag körkort och strax därefter skaffade jag en egen liten bil (Sicken LYCKA!). Nu har körvanan infunnit sig och det känns så självklart att kunna köra vart man vill, när man vill.
Träningslusten kom tillbaka efter låååång tids frånvaro, och sedan i somras har jag tränat 3-5 pass i veckan....så himla skönt! Har inte nått toppformen ännu, men jag känner mig stark och frisk. Tränade senast idag, och ska faktiskt även på nyårs-bodypump imorgon! :)
30-årsdagen i maj swishade förbi av sig själv utan förvarning...och försvann lika fort. Det blev inte firat särskilt mycket, jag hade inte ork med någon fest, för hela den veckan gick åt att skriva jobbansökningar (välinvesterad tid, dock!). Jaja, det kommer väl förhoppningsvis fler runda födelsedagar! Söta, söta ni som skickade grattiskort till mig - jag vet inte ens om jag fick sagt ordentligt tack? Säger det igen för säkerhets skull: TACK!
...man har kanske gått å bli'tt gammal? Eller liksom vuxen? Betyder inte fyllda 30 år det? Ibland känner jag mig ju som en 75-åring, men allt som oftast känner jag mig fortfarande 17 år inuti, och frågar ni pojkvännen så tycker han att jag beter mig som en 5-åring emellanåt, ha ha! :)

Hittade ett kort som jag har glömt att visa:

Många favoriter samlade på ett kort: En supersöt Doodle factory-alien färglagd med Copics. Färgstrålande Sassa Fras Lass-mönsterpapper. Underbart randigt band från Stof2000...och en hel del favvodekorationer.

Hoppas att ni får en fin och festlig nyårsafton! Jag har impulsshoppat en enkel men välsittande klänning från InWear idag på rea'n. Den ser ut som på bilden här nedan, men bara i glansig klarLILA som passar bättre till min uschligt vinterbleka hud. Har köpt lila nagellack, ett svart fjäder&blinghårspänne att matcha med en svart liten kofta, svarta strumpor och svarta högklackade festskor...så jepp, jag känner mig redo för festen! :)Har inget nyårslöfte för 2010, men väl en målsättning:
Nästa år ska jag satsa mindre energi på arbete och mer på familjen och vännerna.
Har ni nyårslöften? Berätta gärna om dem i så fall!
På återseende i 2010! ;)

5 kommentarer:

Anonym sa...

jeg ved ikke helt om jeg forstod det du skrev, men er du lige blevet 30 år ??? stort tillykke søde :)
er vild med dit kort!!

Helle Sahl sa...

Super flot og inspirerende kort. Altid dejlige farver man bliver helt glad af.

rigtig godt nytår

Karina Beck sa...

Godt nytår til dig. Jeg glæder mig til at følge din blog i 2010.

Jonna sa...

Hej! Du gör så otroligt fina kort! Jag blir inspirerad av din hemsida. Jag har börjat med scrapbooking för inte så länge sedan och funderar nu på att försöka hitta något alternativ till mina akvarellfärger. Jag ser att du använder copicspennor. De är ju inte direkt billiga...på deras hemsida ser det ut som om det finns flera olika varianter, det billigaste 72 packet verkar vara copic ciao för 3025 kr. Vet du om de fungerar bra för scrapändamålet? Behöver jag så många som 72 pennor? Jag vill ju gärna ha lite skiftningar i färgen...Och finns det något billigare alternativ till copicspennorna som är lätta att använda? Tacksammare än tacksammast för ett svar! //Jonna från Åland

maybe*mej sa...

gott nytt år.