torsdag 28 januari 2010

Lila, brunt, beige + randigt

Ja, det är utmaningen som Embellish Magazine har den här månaden.

Så här såg inspirationen ut:


..och min tolkning blev så här:

Tak means "thanks" in Danish.

Blev inte så mycket randigt, men ränderna på etiketten från Elle's studio och ränderna på wellpappen räknas väl? *hoppas* :) Ska försöka ta en bättre bild i dagsljus i helgen, för det här gör inte färgerna helt rättvisa.
Smiley from millan.net

Idag fick jag ett mail från Lina Kinell. Vilken sötpingla! Hon meddelade att hon hade skrivit ett inlägg om mig i sin blogg idag, som del av hennes serie "thursday tributes". Vilken härlig, kärleksfull idé! Jag var trött och hade huvudvärk efter en stressad dag på jobbet - men det försvann omedelbart när jag läste de uppmuntrande orden som Lina hade skrivit om mig. TUSEN TACK goa du! Kolla förresten in Linas kort, för hon är mycket begåvad och har en ruskigt fräsch stil!
Smiley from millan.net
Återkommer inom de närmaste dagarna med fler alster.....det fattas bara lite slutfinish på dem :)
Tjolahopp!

6 kommentarer:

Maria Krumbaek sa...

super fedt kort :D

Maria Krumbaek sa...

super fedt kort :D

lauren bergold sa...

trust me, you don't *NEED* the extra stripes...this card is already SO lucious and luxurious...and it captures the inspiration photo ♥BEAUTIFULLY♥!!!

Anonym sa...

fantastisk kort, jeg er så vild med lilla :D

Muffin sa...

Mums, vad läckert! Vilken otippad men jättefin färgkombination - det är bra att bli utmanad ibland. Har lite dåligt med mojo just nu men jag får väl sätta mig och glo på dina alster ett tag, det brukar alltid få mig att vilja pyssla!
Ha en härlig helg, sötis! ♥

Mariana Grigsby sa...

Wonderful card, Nina! Thanks so much for playing along with Embellish!