söndag 31 januari 2010

En grön katt

...är kanske inte det vanligaste, men å andra sidan är det sällan man ser en katt med rosarandiga fillingar också, inte sant? ;) Det här är ett kort som jag pysslade efter förra veckans skiss (#50) på the Pink Elephant challenge blog...men som tur är passar den även till veckans utmaning: "Polka dots, a bow and pink" :)
The sentiments say "I wouldn't say that you're old, you've just been young a little longer than the rest of us" and "Congrats":)
Ska försöka att komma i säng tidigt ikväll, så att jag kan möta upp pigg och fräsch imorgon på nya jobbet. Det kommer att vara en massa nya intryck och mycket information att bearbeta. Lite spännande blir det allt! :) Dessutom har det varit snöstorm här igår kväll, och eftersom de fortfarande knappt har plogat motorvägarna, och eftersom så många danskar kör med sommardäck året runt - så går trafiken i snigelfart....och jepp, jag jobbar på att tämja min "road rage" varje dag. *erkänner* ;)
Tjingeling!

12 kommentarer:

Maria Krumbaek sa...

super fede farver!

Maria Krumbaek sa...

super fede farver og opsætning!

Muffin sa...

Ännu ett helt underbart niniskt älsklingskort, du är bara bäst. Sådana där härliga gröna toner går ju inte riktigt att få fram när man målar med distresser, saknar nyanser! Förr eller senare blir jag väl tvungen att konvertera till copics...
Lycka till på nya jobbet, kram!!

Clare sa...

Very very cool, bright and funky - love it! :)

DoodleFactory sa...

Such a treat to see a flurry of posts from you. I'm selfishly sad you'll be starting a new busy job and most likely have less time for crafing :)

Laura sa...

suuuuuuuuuuper cute!!! and i love the text! :) I must use it in a card sometime.

Linda Griffin sa...

Åh vilket sött kort!! Hoppas du har det bra vännen och att du får en toppendag på det nya jobbet ♥

Cattis sa...

Får såna vårkänslor när jag ser dina härliga och färgglada kort! =) Och ditt lila kort var läckert!

Kramkram!

Anonym sa...

ej hvor er det bare et dejligt kort! får helt forårs fornemmelser :)

Tesa/Therese sa...

Man kan inte bli annat än glad av dina härliga kort. Du har verkligen ett öga för färger. *ler*
Må så gott! Kram Tesa

ANNAANNA sa...

Vet du vaaad... för ett antal år sedan hittades en GRÖN kattunge i Danmark. Mamman och syskonen var gråbruna, tigretecknade (dvs randiga kisar) men en av ungarna var alltså grön (tigrerad). Det pillades rätt mycket med den kisen och några teorier var att mamman utsatts för kemikalier eller något annat, eller att det var genmanipulation, eller att kattungen var färgad emn efter undersökningar så föll tydligen alla teorierna.


Å du... Shershirekatten som Alice möter i Underlandet är ofta grön på bild... det där med de rosa kallsingarna däremot... well... njäe, det är nog väldans uddda.

Fö är kortet sweeet såklart *smiles* ett Niiiiinakort ju.

Unknown sa...

This is so much fun! I love the colors and all the layers and the texture...and everything!

(-: Heidi