torsdag 7 januari 2010

En räddare i nöden!

Tro't eller ej, jag är faktiskt expert. Ett område som jag innehar särskild expertis inom är förmågan att tappa bort vantar (det kan även mina stackars föräldrar intyga). Undrar om det finns ett svart hål dit alla borttappade vantar sugs in? De kommer ju så sällan tillbaka, menar jag? Den här gången tappade jag bort min ena favoritvante i jättevaruhuset Magasin - mitt under rean, på damavdelningen. Smart. Kunde liksom glömma att få tillbaka den, för vem skulle väl notera en ensam tumvante mitt i röran bland alla andra vantar och kläder? Kallt och uschligt har det varit den senaste tiden också, och jag äger inga andra vantar (för de har jag väl också tappat bort!).
Smiley from millan.net
Jo, jag har grämt mig en del över det. Visst kan jag väl sticka...öh, typ räta och aviga..och STENHÅRT blir det, haha! ...men varför göra något halvdant själv när det finns andra som liksom är konstnärer med stickorna och garnet?
Fotograferad av Lillemor
Vilken TUR för mig, att kära Lillemor (som är typ GUD med ett par stickor - och tillika är den som har skapat mina favoritvantar) är av den hjälpsammare typen. Hon fixade snabbt som attan en ny vante, maken till den andra, och skickade den hem till mig! Å den nye värmande vännen passade perfekt till sin gamle kusin. Hurra! Snacka om service!
Passade på att beställa några fler par vantar, ni kan se bilder av dem HÄR! Behöver jag säga att jag älskar handgjorda saker, speciellt när de är av så utsökt kvalité som dessa?
Tips: Lillemor har en massa fina mönster och garnfärger (fler än i webshop'en)...och om man frågar snällt så tror jag minsann att man kan beställa vantar i nästan vilka kombinationer man vill! Lyxigt va?
Se så, vad väntar ni på?

Smiley from millan.net
PS. Återkommer i helgen med lite nya kort...lovar!

6 kommentarer:

Muffin sa...

Åh, vilka fina vantar och vilken härlig blogg och butik - har genast lagt till bland favoriterna. Ett av mina nyårskort (som jag skickat till T) liftade jag från ditt Copics-kort och glömde skriva i bloggen. *skäms* Har lagt till nu så du inte tror att jag bara stjäl hej vilt utan att tala om det! :D
*puss*

Lillemor Elfgren sa...

Oj, tror jag rodnar här! Mycket har jag blivit kallad men aldrig Gud över stickorna...*rodnar lite till*

Anonym sa...

Hej Nina! Jag är ett STORT fan av din blogg. Jag började "scrappa" för runt tre år sedan, och sen dess är du min absolut största inspirationskälla! Jag gillar din stil, massa med färger!=D Jag scrappar i stort sätt alltid med stämplar så jag har en fråga till dig angående copicspennorna du använder till att måla stämpelmotiv... Var kan jag köpa dessa?=D Vänliga hälsninga Ebba, 17 år

ANNAANNA sa...

Lillemors vantar är veeeeerkligen något utöver det vanliga.

Jo, jag hoppas att Nina haft en härlig jul (trots dumma tåg etc) och ett bra nyårsfirane å nuuuu är det dax för en superstart på 2010.

Hana_Caena sa...

Håller med ang Lillemors vantar..
Fast jag har bara tossor och pulsvärmare.. Men går ingenstans utan dem..
Men jag har även en specialgjord väska! =) eller den e special för den e gjord av Lillemor! =)

Lillsnörpa sa...

Tack för tipset! Vantar kan man inte få för många av!