fredag 7 mars 2008

Skämskort?

Nääää, men i alla fall kort i en helt annan stil än jag brukar.

Jag fick sådan lust att pyssla med månadspaketet från Self Addressed som dök upp härom dagen. Har bestämt mig för att försöka använda upp paketen samma månad som jag får dem. Får se hur det går - jag är ju en überlångsam pysslare. Alldeles ovanligt att jag kan göra hela 4 kort på en kväll, men det lyckades jag alltså med igår!

Såhär såg godiset ut när jag just hade packat upp det:
10 st 6"x6" mönstrat papper (2 x 5 olika). 6 st 6"x6" Bazill i 3 matchande färger. 4 st kort gjorda av Bazill. 4 st vita kuvert som passar till korten. 5 små journaling cards. 3 st chipboardhjärtan från Bazill. 10 små söta pappersblommor. 8 brads. 1 yard prickigt grosgrainband. 1 omonterad stämpel.
Jättehärliga grejer, i hög kvalité - men dessvärre alltså inte riktigt min stil på det här kit'et.
Färgerna är väl egentligen helt OK, men det är bara lite för mjäkigt och "snällt" för min smak.
Nåväl, det blev i alla fall som sagt 4 kort...som jag tror att min mamma eller min extramamma kommer att tycka om. Tänkte göra ett litet paket av korten + kuvert och ge till någon av dem.

Och till sist ett kort i lite murrigare färger, som även det är gjort med papper från Self Addressed. Endast kortbasen och brad'en är dock från detta månadskit'et.


Till något helt annat:

Vill börja med att säga TACK och skicka en cyberKRAM till er, mina söta vänner som besöker mig här i bloggen. Tack för alla goa kommentarer. Ni gör mig jätteglad!

Lite extra tack till kära Laura och Susanne för att ni gjorde mig uppmärksam på att jag hade vunnit HÄR! Det hade jag missat... Hade ALDRIG trott att jag skulle vinna den tävlingen, bland hela fyrtionio fina bidrag! Å 300 kr i presentkort hos Kortmakaren, det är ju galet lyxigt! Tjohooo!! *glad*

Nu ska vi snart iväg och besöka pojkvännens syster med familj. Mathilde och Kathrine är H's små systerdöttrar, och de är hur söta och goa som helst! Om jag får barn en gång, hoppas jag att de blir som dem. Små prinsessmonster: söta och rara och sådär lagomt busiga. Saknar dem, det är ett par månader sedan vi sågs sist. Åh, det ska bli så mysigt! Har bakat en banankaka (ja, Leilas igen - den var ju så god!) som vi tar med.

Hej svejs sålänge!

PS. Det var ett par av er som undrade om det greniga med prickar på i förra inlägget? Det är en rub-on från Basic Grey. *vill ha fler!*

14 kommentarer:

Anonym sa...

Verkligen inga skämskort, superfina! Förstår vad du menar med färgerna, de är lite för mesiga för min smak också, men ibland är det roligt med utmaningar att göra något annorlunda och se så bra det blev! :) Såg också att du vunnit där, det förtjänade du verkligen. Grattis! :)

Anonym sa...

Även om paketet inte var din stil som du sa, så har du lyckats göra tokfina kort som vanligt :-)
Du kan nog göra vackra kort av precis vad som helst!
*kram*

Anonym sa...

Jag tycker de nya korten är jättefina å samtidigt lite well... på ett bra sätt "o-Niniga"

Det rosa pappret med cirklarna på är ursnyggt.


*KRAM*

ps. har du sett att jag har en tävling i min blogg...

Anonym sa...

jeg er altså vild med alle dine kort nina!!

Anonym sa...

superduperfina kort ju.
Du lyckas nog göra fina kort med vilket material som helst.

Bodil/jomma

Anonym sa...

Så fina kort!!
Grattis till vinsten. Du är urduktig så det var ju inte alls konstigt!!

Anonym sa...

Grattis till vinsten! Snyggt jobbat! Gillar verkligen alla tre kort, jag gillar "mesfärger" så jag blev jättekär i de två översta korten. Men jag gillar det tredje också förstås. Snygg design på alla tre.

Anonym sa...

Hahaha, ja det har du rätt i. Men ett kort kan väl inte bli fint utan lite rosa i? :)

Anonym sa...

Tjoho sötaste nina.. Även om det inte var dina vanliga färger så var det precis sådär Nina-snyggt ändå.. Du är min kortguru.. BASTA! och du har fått mig att bli kär i de små klistermärkena med knasiga nallar! DE är ju så läckra! =D sweeet! Kramar till dig!

roree sa...

Yay! You finally got your kit. Your work is just beautiful. Thanks so much for sharing it. Have a great day! ~Roree

Ninne sa...

Det är verkligen inga skämskort! Det nedersta (ugglekortet) är hur mysigt som helst! :)

Anonym sa...

Du har ju skapat jättefina alser av papper du inte var riktigt nöjd med!

Anonym sa...

WOW så mycket läckert att titta på i din blogg, mängder med inspiration. Gillar alla färgglada kort som man blir riktigt glad av!
Kram Agneta

Cattis sa...

Du är ju bara så bra!!! Inspirerande och härliga kort! =)

Kramar till dig!

http://kathis.blogg.se/