söndag 23 mars 2008

Lugnet...


...efter stormen. Det gick faktiskt över förväntan att ha gäster i vår lilla lägenhet. Hennings sushi smakade bättre än någonsin, och mina småkakor gjorde också succé. Har ätit så mycket så magen står i fyra hörn (som min kära lilla mor brukar säga). Åh, vilka goa systerdöttrar H har - jag tycker så himla mycket om dem. Lilla Mathilde (5 år) är ett riktigt yrväder som kräver all uppmärksamhet, men hon är ju såå charmig ändå. Hon ville gärna stanna och sova här inatt, men det får bli en annan gång. Kathrine (10 år) är så väluppfostrad och snäll, en riktig storasyster. Gullungar!


Nu kan jag äntligen visa mitt tävlingsbidrag till liftutmaningen på Hildas rum. Jag har använt en av mina nya stämplar från October Stamps, födelsedagsviruset. Den liknar väl mest en mus, men den fick ändå höra till virus-serien. Inte mig emot! :) Texten har jag snott från ett kort som söta Diana/Sayurii gjorde en gång. Tack kära Zarah för den fina kortbasen - det var just precis den färgen (petrol/teal?) som jag hade önskat mig!! Varför ska den vara så svår att få tag på?Är lite trött, men har en massa lust att pyssla nu. Får se vad det blir...har ju en massa utmaningar på Scrappiz att gå igång med, ifall inspirationen infinner sig.

Vi hörs snart igen, va? :)

11 kommentarer:

Anonym sa...

Nämen ååå vilket gulligt kort!!=)

Anonym sa...

Vilka härliga färger!

Anonym sa...

Gulle dig som mindes mig! :)
Supercoolt kort, som vanligt Nina!

Laura sa...

So glad to hear that you had a nice time :). your card looks great. I also loooove teal. In my octopus card, teal was the colour of the water, but it looked blue in the picture *sniff*.

Anonym sa...

Helt helt underbart kort!!!

Anonym sa...

Wow Så Läckert!!!

Var e tårtan..... ii lånar nog den texten jag med!

tro fasiken det var poppis med sådant smask ni bjöd på!!!
*mums* Kakor och suschi är mina favisar med.....

Ska bli kul och se om du hinner några mer utmaningar jag är helt slut har gjort 12 st.... mer mindre bra men sååååå Skoj!

Zarah sa...

*hihihi* Läckert!! Tror att det där pappret är Prism... Vicki skickade det till mig, tror jag - hon kanske har fler eller vet var man får tag i dem? Vixxxan alltså. :)

Kram!

Anonym sa...

Sjukt söta stämplar!! (om nu även tårtan är en stämpel?) ;)
Kalasfint bidrag vännen!! Härliga färger, som alltid!! =D
Tack för dina gulliga ord inne hos mej! Du gör mej så glad!! *skutt*
KRAM Petra

maxell sa...

Musviruset (opps!) med den där texten är klockren! Å den där färgen teal. Den verkar onekligen intressant. Hojta gärna till om du hittar vars den finns. :) Åsså måste jag fråga om notpappret. Det ser så skirt å läckert ut. Va äre för slag?

Sen är det härligt att höra att du haft en lyckad tillställning med fyrkantiga magar och underbara barn. Skoj helt enkelt!

Mara sa...

Vilket härligt kort! Underbara färger och häftigt upplägg som vanligt. P.s Grattis till DT-uppdraget!

roree sa...

This is so cute and fun! :)