tisdag 4 mars 2008

Holy Tomoli!

I väntan på leverans av mina egna nya stämplar från October Stamps, beställde jag detta underbara set med omonterade stämplar från Green grass stamps:

Motiven är alldeles i min smak, lite knasiga och naiva...men stämpelkvalitén var dessvärre inget vidare. *besviken*

Jättesvårt att få rena raka kanter på motiven, man måste stämpla ett motiv flera gånger innan man får till det. Tråkigt när det är så. ...meeen, jag kommer såklart att använda dem ändå, bara för att de är så fina!
Om ni blir sugna på dem så skynda er att beställa - såg på hemsidan at de har tänkt sluta tillverka dem...

Det bidde ett kort i orange och brunt. Inga favvofärger, men lite härligt ändå!

Vilka är dina favoritfärger?

Har stämplat och färglagt flera av motiven, så jag hoppas att jag ska kunna prestera lite fler kort inom en snar framtid.

Vi hörs, va?

15 kommentarer:

Zarah sa...

Du har magi i dina händer... De där motiven skulle vara fruktansvärda i mina - men du skapar små och helt fantastiska konstverk varenda gång. Ljuvliga trollmakerska där! :D

Laura sa...

nina, those stamps are sooo cute! But what a shame that the quality doesn't match *sigh*.

Your card is so gorgeous. You always have the most amazing colours in use! I love love love it!

I have totally lost my card making mojo *sigh*. I don't seem to have any ideas in my head. It sucks big time. i hope that it will come back soon.

Anonym sa...

Den där fjärilen såg inte så fin ut som stämpel, men när du färglagt den och satt den på ett kort blir den plötsligt jättefin! Konstigt. :)

Min favoritfärg är cerise. Helt klart! Gillar starka färger och egentligen de flesta färger bara det inte blir för murrigt...och så har jag svårt för blått.

Susanne sa...

Typiska Nina-stämplar *nickar* Åh, vilket underbart kort du har gjort. Du är så fantastiskt duktig! Bladen & löven har du ritat dem eller det är någon fin stämpel jag kan köpa?!?!

Kram Susanne

Ps. Jag har idag beställt några av dina nya stämplar. Kunde ju liksom inte låta bli...

Anonym sa...

hvor er de bare fine de stempler!!! men godt nok ærgeligt de er så svære og stemple med :(
rigtig sødt kort du har lavet, du er altså bare Så god til det :) og de der små "aliens" figurer, hvor har du dem fra ?

Susan (susiestampalot) sa...

nina, thanks for leaving a comment on my blog! i found your blog through it. you have some amazing stuff on here! i can't read a wink of it, but pictures are worth a thousand words, right? thanks for sharing. keep in touch...

Anonym sa...

Vilket underbart kort du skapat!!! :D
Min favoritfärg just nu är nog brun tror jag, gärna i kombo med tex rosa, rött, turkos eller annan skoj färg. :D
/Kicki

Joanna sa...

Men du, det där kortet är ju helt galet fint! Tokfint! Själv är jag ingen stämpelmänniska, men dina kort får mig ju verkligen att önska att jag vore det! ;-)

Mina favvisfärger just nu är nog rosa. Inte babyrosa, men stark och klar rosa. Och så märker jag att jag helt plötsligt dras till orange?! Turkost är också finfint minsann. Klara färger är fina! :-D

Anonym sa...

Jättesnyggt kort!!!!

roree sa...

Oh my goodness! I love those stamps, and your card is just gorgeous! So much fun to look at!

Sorry you haven't received your SA kit yet. You should email Jenn and try and find out why it is late. Here is the email in case you haven't tried: Info@self-addressed.com

Hope you find out something soon!

Elina sa...

Grymt läckra stämplar! Härligt kort, även om det inte var några "nina-färger" precis. Mina favoriter är grönt (såklart!) och rosa. Gärna limegrönt och riktigt stark rosa. Nu är det vår och då vill jag ha mycket färg! Kram på dig raring.

Anonym sa...

Mina älsklinsfärger ju! Superfint kort! Precis som Linda tyckte jag inte heller stämpeln såg så användbar ut på arket men i dina händer blev den ju superfin! Jag kan ha svårt att se hur fina stämplar är när de inte är i användning.
Kram Inger

Camilla sa...

Jag hade aldrig tittat åt de stämplarna vanligtvis men nu när jag ser hur fint du gjort med dem så...ja, nu skulle jag kunna tänka mig att köpa dem jag med! Kortet är så snyggt!

Aud sa...

Oj, oj, oj! Sånt et herlig kort!♥♥♥

Tror jeg må bestille noe fra Octoberstamps igjen snart. ;o) Fine designs du har gjort!

Anonym sa...

Superfint som vanligt :-)