lördag 22 mars 2008

Scrappiz cybercrop..

..är i full gång, och jag älskar ju cyberpyssel så jag kan inte låta bli att vara med på ett hörn nu när jag är ledig (jepp Petraso, du hade visst på känn att jag skulle kika förbi där!). Känns lite pinsamt för jag har varit så otroligt inaktiv på Scrappiz i lång tid nu, men det står i reglerna att alla som vill får vara med och tävla - så nu hänger jag alltså på!
En av utmaningarna gick ut på att man skulle göra ett kort utan stämplar, och här är mitt bidrag. Landskapet är uppbyggt av flera lager rivet/skuret papper, och träden har jag klippt ut från ett papper i Q-tea-kit'et.

Känner mig sådär halvnöjd med resultatet. Av någon anledning tycker jag att det är mycket finare i verkligheten än det ser ut här? Hmm. Hade väl först tänkt att skriva "Borta bra men hemma bäst" - men lat som jag är fick det nöjas med bara "hemma bäst", haha!

Nåväl, jag har pysslat en del mer - men dessvärre får jag inte visa något här än.. men den som väntar på något gott (väntar ALLTID för länge, som mitt gamla ex Peppe brukade säga).

Tjingeling!

5 kommentarer:

Laura sa...

hey girlie! It is a lovely card. I looove those trees. what is it about trees at the moment, too. I have been wanting to buy all the different trees of Hero Arts and been drooling after the trees on a basic grey rub on sheet. I really like your card. I think it is just different as it is a lot darker than your cards usually are.

Anonym sa...

Åhhhhhhhh Det var såååååå Läckert ditt bidrag..... Supersnyggt!
Ja det var ett tag sedan du var på scrappiz.....Du är så välkommen.....Saknar dig där :)hänger ju inte så mycket på pyssel själv.... Du får ladda upp mer där så man lätt kan kolla runt på dina alster när man behöver en Dr Nina dos.... Har bara sett ett bidrag av dig.... sätt nu fart jag har gjort 5:) men jag har ju inte haft dygnet runt jour:)

Camilla sa...

Jag tycker kortet är kanonsnyggt!!Sen är kan jag tänka mig att det är, om möjligt, ännu snyggare irl...! Det är ju svårt att ge korten rättvisa som fotade tyvärr.. Ha en riktigt härlig påsk!

maxell sa...

Lat får man vara. För alla känner väl till det klassiska uttrycket? :) Snyggt kort!

Å exakt så där som ditt X säger... är det inte så jag brukar säga också? Var så länge sedan jag sa det bara...

roree sa...

Love the mix of patterns and colors on this. Great card!