onsdag 12 mars 2008

Inget pyssel att visa idag heller..

..men jag har faktiskt pysslat en del! Dels så har jag gjort ett kort till tävlingen på Quickutz.se (sista datum för inskick 21/3) som jag blev ganska nöjd med. Man kan ju bara DRÖMMA om att vinna - förstapriset är nämligen en QK Silhouette...*dreglar* De har i övrigt många andra fina vinster, så kom igen nu - pyssla något och dekorera med endast QK-dies, och skynda att skicka in!!


Igår gjorde jag även ett kort till Mars-tävlingen hos Magdas (sista datum för inskick 20/3).
Blev så inspirerad av det snygga fotot med grafitti som EmmLa hade tagit, så jag skrev och frågade om inte man kunde få delta med TVÅ alster till tävlingen. Fick svaret att man bara fick skicka in ett bidrag - men så fick jag även en fråga tillbaka:
...om jag har lust att gästdesigna för Magdas!?!

Ööh, vaaa?
Eller som Zarah brukar säga: Sover Dolly Parton på ryggen?
Klart jag vill! Tjohoo!
Det är ju en av mina favvo-pysselaffärer! *gladast i stan*

Jag har aldrig varit med i något DesignTeam, men jag har heller aldrig ansökt om att få vara med i något, för jag har väl tyckt att jag har haft nog mycket att göra ändå. Dessutom känns det lite dumt eftersom jag designar stämplar för flera pysselaffärer...man känner sig ju nästan lösaktig, haha!
Svårt att representera flera konkurrenter samtidigt. Meen, med lite stöd från vännerna blev jag enig med mig själv om att tacka ja. Jag är jag, och jag tillhör inte någon. Detta är ju inte ett fast DT-uppdrag, men endast ett gästuppdrag - perfekt så att jag får känna på hur det är att designa kort på beställning!

Kan avslöja att jag dessförinnan hade börjat fila på en ansökan till ScrapAddicteds DT också (ja de söker EN enda kortmakare just nu, sista datum 14/3..)...men vi får la se om jag får ihop något. Det fattas fortfarande ett enda alster till min ansökan, men om jag inte kan åstadkomma något imorgon kväll efter jobbet så är det inte hela världen. Ingen idé att pressa fram det. Chansen att vinna platsen i teamet är ju ganska liten ändå.

Till något lite tråkigare:
Det verkar som att paketet från Octoberstamps med alla mina nya stämplar har kommit bort i posten. Å jag som har längtat så efter att få prova mina nya motiv. Flera av pysselväninnorna har redan fått sina nya Ninastämplar... före mig.
Kolla t.ex. in Susanne/Eleocharis snygga kort - visst är hon fantastiskt duktig?
Nu är det tio dagar sedan paketet skickades, och det brukar bara ta två, max tre dagar för det att komma fram. Man har ju hört om nyfikna tjuvaktiga postgubbar, å jo okej - jag kan förstå att CD-skivor och sånt är lite stöldbegärligt - men STÄMPLAR?!? Ej, väl? Hmmm...
*parkerar mig under brevinkastet med en kudde, och hoppas på det bästa*

Nu ska jag sova. Imorgon dagjour, sen försök till pyssel på kvällen. Längtar redan, hihi!

Natti natti, vänner!

12 kommentarer:

Susanne sa...

Åh, grattis vännen! Vad roligt att du har fått en DT-plats hos Magdas. Men vad trist att du inte har fått dina stämplar än. De är bara så underbara! Har gjort ett kort till, men kan inte visa det förrän på måndag em då det är till en vän som är inne och snokar i min blogg ibland :D
STOR kram

Anonym sa...

Grattis till platsen hos Magdas! Den är du verkligen värd. :)

Har också gjort ett kort till qk-tävlingen, men frågan är om det var meningen att jag skulle vara med...först tog sakerna slut jag höll på med, sedan blev kortet smutsigt för jag hade det i väskan och efter det upptäckte jag att jag glömt bokstäverna. Men, men, jag har rättat till det och det blev helt okej, dock inget vinnarkort direkt. Håller tummarna för dig.

Anonym sa...

MEN vad roligt att du ska gästdesigna hos Magdas!!! GRATTIS vännen!! *weeeeeeeeeeee*

Stora kramar,
Tett

Zarah sa...

GRATTIS sötunge! Du är bäst, och det var på tiden att nån snattade dig!

Anonym sa...

Grattis till DT-uppdraget - Magdas har gjort ett väldigt bra val ;-)
Trist med stämplarna, men det behöver ju inte betyda att dom är stulna/borta, ibland är posten ganska långsam.
*kram*

roree sa...

Those are fun little smilies! Just wanted to let you know that I have an award for you on my blog. Have a great day! ~Roree

Zarah sa...

Ps. Du är utmanad... Kram!

Linnéa sa...

Grattis!
Du är utmanad i min blogg med :D

Anonym sa...

Du är utmanad i min blogg - pysselfrågor handlar det om :-)

Susanne sa...

Hej du!
Du är utmanad i min blogg!!!!
Kram och trevlig helg!

Anonym sa...

Grattis till gästDT-uppdraget!! =D
Va skoj!!! Jag är väldigt förvånad över att du faktiskt inte är DT för något ställe!! Trodde att du representerade dej själv lite granna, dina stämplar alltså! =)
Ska bli roligt å få se vad du kommer hitta på med grejerna magdas skickar till dej! =D
Hoppas dina stämplar dyker upp..så jävla surt när saker försvinner på posten..*grymta*
trevlig helg!
kram Petra

Anonym sa...

Du gör underbara alster så jag förstår att du är eftertraktad :-)
Ska hålla tummarna för vinst av silhouette :-)