tisdag 30 oktober 2007

Förlåt..

...för att jag inte har kommit med något nytt på så länge.
Tack för alla söta kommentarer och hälsningar här i bloggen - jag blir jätteglad för varenda en! Och tack för att ni fortsätter att besöka mig även fast jag är så slö och dålig på att uppdatera.
Har gjort ett par kort som dessvärre donerades bort innan jag hann fotografera dem, åsså har jag gjort dessa två alster:


Stämpel: Luciafiluren som jag har ritat för Kortmakaren. Mönsterpapper: American Traditional Designs. Dekorationer: Thickers från American Crafts, Prima blommor, brads, akrylstenar, Floss, QK mini tag.

Jepp, s.k. thickers har blivit en ny favvis här - mums vilken effekt de ger åt korten!

Sen ett kort som jag gjorde med mitt första månadspaket från Jommas lilla krypin.
Hääärligt månadspaket - längtar redan efter nästa!
Det passar kanske egentligen inte som grattiskort - men det fick det alltså bli! *fniss* Mottagaren tyckte väldigt mycket om det i alla fall. Det är väl huvudsaken?

Motiv: Ugglan är en rub-on från October Afternoon, och därifrån kommer även alla mönsterpapper. Dekorationer: Stor turkos blomma från You Do, liten blomma samt rosenblad från Prima, QK thought bubble (enkel die) samt QK Zoe siffror. Floss och en knapp och prickigt organzaband. Ugglan och bubblan är monterade med distanskuddar.


Måste försöka få upp pysselhastigheten - nu har jag nämligen anmält mig till Stämpelsnacks stämpelstafett (Haha, hur nördigt låter inte det? Jaja, jag ÄR en pysselnörd, och jag är stolt över det!). Det går ut på att man delas upp i lag á fem personer, och så ska man göra en massa utmaningar tillsammans under hela november månad. Det känns lite nervigt, för vi anar ju inte vad som väntar...men KUL ska det bli!

Imorgon lottas lagen. Weeee! :D

Behöver utmaningar, annars blir det inte pysslat mycket just nu.
*kram*

8 kommentarer:

Allison Rankin sa...

So cute!

Anonym sa...

Jättefina kort! Jag älskar filurerna. Dom är så härligt, busigt, underbara!!

Anonym sa...

Wow, vilka superfina kort! Jag älskar ugglekortet...det är sååå snyggt! Jag har också fått månadspaketet från "Jommas"...visst var det fint!:)

Lycka till i stämpelstafetten!

Kram
Helen

Anonym sa...

Underbara kort!!

Kul med ett färgglatt julkort! :)

*kram*

Anonym sa...

Jag gillar verkligen det första kortet, med tråden du virat runt. Jättesnyggt! :)

Anonym sa...

Såå fint precis som vanligt :-)

Anonym sa...

wooooooooooow!!!! Vilket snyggt kort!!! Jag hade då oxå blivit glad för ett sånt!! Visst var det mycket kul i månadspaketet! Nu längtar jag efter Decembers månadspaket som är en riktig färgkick! =)

Marie sa...

jisses vilka fina alster!