måndag 3 december 2007

Ett julkort till..


Nu är stämpelstafetten över. Skönt på ett vis, för det var faktiskt lite stressigt att hinna med alla utmaningarna - men även tråkigt på ett vis, för jag saknar mina lagmedlemmar. Vi hade ju stort sett daglig kontakt genom en hel månad!

Här kommer mitt kort till utmaning 11. Utmaningen gick ut på att lagmedlemmarna skulle göra kort i olika former; triangel, hjärta, rektangel. cirkel och oval. Jag fick cirkel. Lite kruxigt eftersom jag inte har någon cirkelskärare, så jag genomsökte köket och hittade lite olika glas och skålar att rita av. Kortet gick till final - men vann det? Näheeejru..

Stämpel: Lillnisse bakom paket, som jag har ritat för October Stamps, färglagd med Tildapennor. Mönsterpapper: DieCutWithAView, paper stack. Dekorationer: Rutigt band från Stof2000, 3D-lack på bokstäverna, gelpenna. Typsnitt: QK Blossom mini.

Blev väldigt förtjust i det här med cirklar, så allra högst på årets önskelista till tomten står det numera en Fiskars Shapecutter Pro, plus cirkel- och ovalmallar. Tja, eller alternativt en Silhouette / Craft Robo dårå förstås.. :)

Tjingeling!

7 kommentarer:

Anonym sa...

Å maj gadd, vilket LJUVLIGT kort!!! =))

Zarah sa...

Adoooorable! :D

Susanne sa...

Kortet är underbart fint! Jag fick hem den (och några till) till mig igår. Den är så söööt!
Kram Susanne

Anonym sa...

Åhhh, vad mycket fint du gjort på sistone!!!!! Vad glad jag blir när jag kikar in här! Du är så jäkla duktig!

KRAM!

Lillemor Elfgren sa...

Åh så snyggt!

Anonym sa...

Nämen guuuu så sött kort!!! ÄLskar ditt upplägg i kortet å som alltid dina härliga färgval!
Tack för inspirationen!! =D
kram Petra
http://paradises.blogg.se

*Beatriz Jennings* sa...

oh! this is cute! love it! :)