söndag 16 december 2007

Nej.


Nehepp. Det var tydligen inte meningen att jag skulle få fira jul med familjen i år heller. Nu har alla utom EN kollega svarat att de inte kan hjälpa oss med dagjouren den 25:e... Ska ringa till den sista och fråga idag. Tror inte att hon kan, och jag vill egentligen inte pressa henne för hon arbetar redan så mycket i julen - plus att hon har långjouren nyårsafton.
Det finns andra i vaktlaget som har blivit helt skonade från både jul- och nyårsjourer - och de borde såklart dra sitt strå till stacken, men de väljer att bara se sin egen näsa. Arg och besviken är jag. Jag brukar ju alltid ställa upp för dem! ...men det kanske blir ändring på det i framtiden...


Julen är väl inte helt förstörd, för jag kan ju fortfarande fira jul med H och hans familj...men det blir bara inte samma sak. Danska jultraditioner är inte svenska jultraditioner. *suck* De enda fördelarna är att jag får fira jul med H för första gången, åsså får jag se hans systerdöttrar packa upp sina paket. DET ska bli kul! Vi har köpt så sjukt mycket till dem i år. :)


En liten vardagsglädja idag är att Ida, en av mina allra bästa väninnor från medicinstudet är här på blixtvisit nu i helgen, och jag ska träffa henne och fika alldeles snart. *längtar*


Om jag nu inte åker till Sverige så kanske jag hinner med att träffa kära Zarah på onsdag också - det ser jag verkligen fram till, för det blir i så fall första gången vi ses på riktigt!!


Till något HELT annat: Ni är väl med och cyberpysslar? Gjorde tre bidrag igår, och hinner nog inte med fler...men kul hade jag! Visar dem senare i veckan, när omröstningen är avslutad.


Nej nu måste jag skynda mig iväg till tåget - ska snart träffa lilla i!!

5 kommentarer:

Anonym sa...

Jag har gjort ett bidrag till cyberpysslet i alla fall. :)

Tycker du ska sluta ställa upp för dina kollegor om det är det där du får tillbaka. Ingen vill förstås jobba i jul, men det ska vara rättvist och man måste kunna tänka på andra än sig själv. Så var likadan tillbaka sedan.

Sofia sa...

Trist att ingen vill ställa upp och ta ditt pass när du redan beställt biljetter, det är ju inte så att du inte hade ordat det innan biljetterna beställdes, det kan ju bli fel för alla.

Hoppas du får en bra jul hur det än blir. Kramar Sofia

Aud sa...

Huff, så trist at det ikke blir Sverige reise på deg...

Du får skaffe deg webcamera og be din familie gjøre det samme, så kan dere se hverandre 'live'!
Det skal vi gjøre med min mamma og guttene mine, det blir litt kul - sånn for en liten halvtimes tid. ;o)

Kortet ditt var coolt!

Stor klem til deg!

Elina sa...

Jag blir så ledsen för din skull. *krama*

Zarah sa...

Fy sjutton... Nu fattar jag - jag trodde att jag var lite förvirrad när inte sista pusselbiten trillade på plats. Är så ledsen för din skull!
(Men glad förmin, för jag fick äntligen se dig och ge dig en kram!)
Hoppas vi ses snart igen, vacker!

Kram!