fredag 30 november 2007

Jaaa såg pappa kyssa tååååmten jaaaa

..tänk om våran mamma kommit då!!?? *fniss*

Julhumör? Jojo, litegrann. Men utsikten till att jag ska jobba 17-timmarsjour på julafton kan stjäla varenda gnutta julstämning som i övrigt verkar spridas i allas sinnen och på stan just nu.
I onsdags var min "lillasyster" Susanne här på hastig endagsvisit från Gbg, och vi sågs några timmar inne vid Ströget och gick och fikade på Illum.
Det var MYSIGT, och jag saknar henne så att det gör ont. Hon är så underbar!
Köpenhamn är vackert på vintern. Julpyntet i stan är verkligen överdådigt. Ni skulle se Illums fasad - den bara glittrar! Det är ju faktiskt en skam att jag är så lat att jag nästan aldrig orkar ta mig in till stan. Fast, å andra sidan blir det billigare så. Sååå många frestelser. ;)

Apropå frestelser -

Utmaning 9 bestod i att pyssla julpynt - det skulle innehålla minst två stämpelmotiv, och det skulle gå att hänga i granen:Stämplar: från All night Media. Mönsterpapper: från DCWV paper stack och Panduros egna. Deko: Organzaband, sprayglitter. Typsnitt: QK Blossom mini *love it*

Min smällkaramell är fylld med godis (självklart!), så den blev för tung att hänga i orkidén, och vi hade liksom inte så många andra kvistar eller krokar att hänga den över för fotografering...så det fick bli toadörren, haha!

Utmaning 10 i stämpelstafetten gick ut på att man skulle dekorera en tändsticksask. Lagmedlemmarna fick tilldelat olika dekorationer som skulle vara på. Jag fick brads.

Å tänka sig, min ask gick till final! Fast sen vann den inte såklart...

Stämpel: från All Night Media, Mönsterpapper: Basic Grey, Dekorationer: Misteln är från Karen Marie-klipp, en liten vit minibrad och två vita mini-blombrads(en på vardera kortsida), 3D-lack.

Nu ska jag gå och lägga mig. Ensam, för H är på julmiddag. Har en hård helg framför mig. Ska jobba både imorgon och på söndag. *liten suck* Äh, så illa är det faktiskt inte. Det känns bättre med jobbet nu. Jag känner mig mindre nervös.

Idag var det första gången en läkarsekreterare gav mig en komplimang. Kors i taket! Hon sa: "Er det dig der er Nina Å? Ville bare sige at du dikterer meget godt!". Jag dikterar alltså på danska. Borde egentligen ha frågat mer precist vad hon syftade på...men blev alldeles paff av hennes kommentar, så det blev aldrig av. Hon vet nog inte hur glad hon gjorde mig. Haha, annars brukar ju sekreterarna bara sura och klaga över att jag skriver för långa journaler!

Natti natti, vänner!

4 kommentarer:

Zarah sa...

Knäppfläpp! "...vann inte såklart"? Inte alls det såklart - för den är jättesöt, och smällkaramellen med! Sådetså!

Och vet du? Snart kommer jag till Köpenhamn...! ;)

Ellinor sa...

Så fin smällkaramell!

När jag jobbar jul (eller andra storhelger) brukar jag försöka komma i stämning ändå, gärna med en tomteluva eller liknande - det brukar patienterna gilla och jag blir också lite gladare :D

*Beatriz Jennings* sa...

oh! beautiful projects!:)

Cattis sa...

Så söt smällkaramell och asken med!=)

www.kathis.blogg.se