söndag 20 mars 2011

Ett kort som saknar något...

Ja visst saknas det något i journalingrutan...typ en siffra eller en initial eller så? Får fixa det senare, när jag vet vem som blir mottagare ;)
Hundstämpeln är den royala taxen (ni vet väl att danska kungafamiljen har en tax (=gravhund = dachshund)?) och kommer från min nya kollektion hos Starving Artistamps: Antidepresstamps Royalty. Textstämpel från Starving Artistamps Swedish sentiments. Det fina mönsterpappret kommer från American Crafts, tror jag?

Å lite närbild.. Har färglagt med Copics, som vanligt.

Har just hämtat app'en Plants versus Zombies till min iPhone, och jisses vad beroendeframkallande det är! Minst lika roligt som Angry birds, om ni gillar det. Jepp. Känner mig som en lat tonåring som bara sitter och leker, men de facto är att jag måste spela lite mer nu.

Tjingeling!
PS. Det är något av det bästa med att bli vuxen, att man bestämmer själv hur länge man får leka, och man behöver inte sluta när det är som roligast :)

9 kommentarer:

Saskia sa...

Very cute!!

Teamjes sa...

Men å så söt han va taxen ♥ Han e bara ett, måste äger ju två av dina andra underbara hund stämplar :) Kortet är underbart med det fina mönsterpappret som passade perfekt till taxen !

Petra/Paradise sa...

Såklart man måste få spela spel ibland!
Jag hade ett roligt spel på min mobil men min söta son har lyckats radera det och nu hittar jag det inte igen :(

Kortet är ljuvligt!
Ett passande mönstrat papper och en fyndig text!! :D
Färgläggningen är att dö för! <3

KRAAAM PEtra

Muffin sa...

..den royala taxen - ha ha! :D Jag älskar den där jycken, han är underbar. Kortet är likså, vilket härligt papper som fick komma till sin rätt så fint. Du e bara BÄST! ♥

Laura Davis sa...

Awwwww this is darling!
hugs
Laura

Ulle sa...

Otroligt läckert!

Santtu sa...

I love your cards! These are so cute and colorful! :)

Ulle sa...

Vilket underbart, härligt och glattkort!

Emily Leiphart sa...

Eeek, how cute! I love your colouring, Nina!