tisdag 22 mars 2011

Så mycket att glädja sig åt på en gång!

  1. Skön dag på jobbet. Hade "utbildningsdag" (=en ren lyxvara!) och valde att auskultera en av våra duktiga överläkare som gör prenatal diagnostik - ultraljudsscanningar av gravida. Idag hade hon tvillingdag. De skannas en gång i månaden för att se så att de växer som de ska. Alltså har jag kikat på många stora fina magar med sprattlande små söta krabater inuti, och jag har lärt mig mycket som kan användas när jag en dag blir färdig husläkare.
  2. VÅR i luften...hurra! 15 grader ljumma vindar och strålande solsken. Körde hem från jobbet med taket nedrullat på min lilla cabrio för första gången. Aaahhh, denna lycka och frihetskänsla!
  3. Erantis i vår trädgård, fotograferade idag.
  4. Har blivit nästan frisk igen efter min seglivade förkylning, så ikväll har jag varit i centret och tränat Body Pump för första gången på 1,5 vecka. Fick ju nästan abstinenser... Mötte där min vackra och trevliga väninna Stinne, och genast blev träningen ännu roligare. Stinne har varit sjuk samtidigt som jag, och vi hade egentligen avtalat att träna tillsammans i söndags....men då kände vi oss inte 100% friska, så vi åkte till ett mysigt café istället - Granny's House i Søborg kan varmt rekommenderas! :)
  5. Igår blev jag uppmärksammad Föreningen Papperskraftverkstan's blogg, och den här halvdöda bloggen fick utnämningen veckans blogg! Roligt roligt :) Tack Julia för alla snälla ord!
  6. Ännu mer positiv uppmärksamhet: Idag upptäckte jag, att mitt kort till Embellish Magazine's utmaning blev utvalt till Topp 6! Yay!! Toppenkul! Har redan börjat spåna på ett kort till deras nya utmaning, med rött, ljusgrönt, ljusblått och grått...och maskulint. Svårt, men roligt!
Ja, så jag njuter som ni nog förstår av ett litet lyckorus ikväll. Kände mig tvungen att dokumentera det här i bloggen, för livet är, som vi alla vet, inte alltid rosenrött. Då är det så skönt att gå tillbaka och minnas allt positivt som händer. Det är de små guldkornen vi ska samla på - färre gråstenar.

Vad gör dig glad idag?

Tjolahopp!

12 kommentarer:

Muffin sa...

Klart att man ska dokumentera lyckorus - så härligt! Så skönt att du känner dig bättre och grattis till både Embellish och veckans blogg (länken till det sistnämnda leder till Granny's, vilket i och för sig ser urmysigt ut).
Min förkylning är bättre men inte helt bra, det går i alla fall åt rätt håll. Är det något man blir lycklig av så är det våren tycker jag. Det doftar speciellt och fåglarna blir som tokiga - vad det är härligt!
PUSS!

Petra/Paradise sa...

Hej sötnos!

Nämen!
Massor av lyckorus här inne! Jag känner verkligen av glädjen!!
Och extra fint när du piffar till texten med gult :D
TÄnk om jag hade lyckats göra så inne hos mej?!?! (dumma blogg.se)

Grattis till publiceringar och söta ord om din blogg!
Och att få titta på massor av sprattlande bäbbar i magen måste ju vara otroligt fascinerande! :D


TA hand om dej stumpan!
KRAM Petra

Julia sa...

hej hej
roligt att se lite nytt också, bland allt annat fint :)
kram

Jeanette Wallén sa...

Hej sötis!

Hoppas att allt är bra med dig och att du får lite ledig tid att njuta av det fina vädret nu i påsk (om ni har sol och varmt även i Danmark). Här myser vi för fullt!

Jag kan avslöja att det inte är något nytt DT-uppdrag och inte heller några fler bebisar på g (det räcker med Kajsa). ;) Du får vara nyfiken lite till, men jag kan säga att det bränns lite iaf... ;)

Kram,
Tett

Mya sa...

härligt med massa glädjeämnen :)
Saker som gjort mig glad idag är små bebiskläder, frön som gror och en man som har agerat både målare och snickare.

Muffin sa...

Åh, sötaste du! Så glad jag blev för din kommentar! Jag tänker på dig också, ofta och mycket, och hoppas att du har det bra. Puss!

DoodleFactory sa...

Nina! Just wanted to pop in and say hello. I hope you are well and blossoming as a now-seasoned doctor. I miss seeing all of your colorful creations but I know how busy life gets! Take care.

Irene

Ellinor sa...

Hoppas allt är bra med dig!

Teres sa...

Saknar ditt bloggande. Har du lagt av eller flyttat till ny adress?
Haé gott mvh/ Teres

Anna sa...

Lever du lilla Nina?!?

Höstkramen Anna

Anna sa...

Hohoho

Är du stans?!?

Vinterkramken Anna

Marie sa...

hej Nina, er du her slet ikke mere ??