torsdag 17 mars 2011

Kors i taket och mars på katten?

Heeej!
Va - ett nytt blogginlägg? Ja, tro't eller ej - jag har pysslat! Åh, duktig kikka *klappar mig på axeln*
Är nu hemma på 3:e dagen med ett envist virus som har bjudit på förkylning, feber, ont i kroppen och hosta. Huvudet dunkar och känns fullproppat med bomull, men det är för jobbigt att bara ligga ner och slöa hela dagarna...så med lite paracetamol i kroppen så har jag orkat koncentrera mig i kortare perioder. Jag har pysslat ett helt kort och gjort färdigt några gamla påbörjade. Inte illa :)

Här är ett kort som har legat halvfärdigt på mitt skrivbord i flera veckor:
Stämpeln med Jokern kommer från min senaste kollektion AntidepresStamps för Starving Artistamps, färglagd med Copics. Kortet i bakgrunden med Mr.Happy kommer från den nu (dessvärre) nedlagda butiken Scrapmoments. Textstämpel från Hero Arts.

Här är en närbild på färgläggningen så att ni kan se hur jag har gjort näsan:

Starving Artistamps har för övrigt ett väldigt generöst erbjudande just nu, se här:

Men skynda att beställa, för erbjudandet gäller endast till och med midnatt (eller översatt från PST till CET blir det väl kl. 08 imorgon bitti?).

Återkommer strax med ett inlägg mer...ska bara vila mig lite först.

Smiley from millan.net

4 kommentarer:

tinajo sa...

Vilket härligt kort! :-) Krya på dig! :-)

Muffin sa...

Hurra - du är tillbaka! :D Underbart kort, jokern är så fint färglagd och färgerna gör mig glad. Det känns lite som vår och påsk och så'nt härligt.
Jag är också brakförkyld men har tack och lov ingen feber. Dåligt med krafter i alla fall, har jobbat hemma mån-ons. Idag tänkte jag visa mig lite på jobbet men när jag kom dit var jag helt slut. Körde ett par timmar men nu är jag hemma igen. Tur att man kan jobba mobilt i mitt jobb!
Krya på oss, ser fram emot mer pyssel från dåktårn. ♥ PUSS

Linda sa...

Åhhh det var på tiden att se något här och så läckert dessutom!!! :)

Krya på dig söt!
Kramar

.::CaRiN::. sa...

Heeeeeej bästa Nina! :D Roligt att du är lite på G igen! Vilket underbart sPraLLigt kort! Färgläggningen är SUPER! :D Ett kort man verkligen blir GLAD av!
Hoppas du mår bättre nu! KraAAM!