torsdag 17 mars 2011

Kort till Embellish Magazine Color Trends Challenge with Music

Jag har sagt det förr, men jag säger det igen: Jag gillar verkligen Embellish Magazine's utmaningar. Den senaste består av en härlig färgkombination och tema "musik". Sista datum att vara med och tävla är idag. Jepp, som vanligt är jag ute i sista minuten...någon som är förvånad?

Inspirationsbilden med läckra franska macarons har sötaste Tina tagit:

Bilden inspirerade mig både till att fika och pyssla, så det har jag gjort...flera gånger :) Smiley from millan.net
Mitt kort blev såhär:

"Tack så mycket" means "Many thanks"

Noterna är en clearstamp från Prima, varm-embossad i vitt på rosa (urgammalt) Basic Grey-papper. Doilie'n är en clearstamp från October Afternoon, varm-embossad i lila, embosspulver från Adirondack. Det vårgröna pappret med prickarna kommer från American Crafts tror jag. Textstämpeln kommer från Starving Artistamps Swedish Sentiments.


Apropå fika - nu ska jag göra mig en kopp härligt Chai-te med mjölk och vila huvudet och bara höra ljudbok. Har nyligen köpt flera nerladdningsbara MP3-böcker på Adlibris bokrea, och även köpt flera danska CD/MP3-böcker i storvaruhuset Bilka för bara 49 Dkr styck. Tycker dock mest om att höra ljudböcker på svenska av någon anledning...jag irriterar mig lite på de danska uppläsarna, de flesta har raspig röst och låter som om de har rökt i hundra år. Nej tacka vet jag den ljuva stämman av Katarina Ewerlöf! Underbara kvinna, du borde läsa in ALLA bra romaner! <3

Hör just nu på Jonas Moström's "Hjärtats mörker"..en ganska spännande och välskriven deckare. Författaren Jonas skulle visst vara läkare också, precis som Karin Wahlberg (en annan av mina favoritförfattare). Jag må vara yrkesskadad, men jag gillar verkligen hur de skriver!
Smiley from millan.net
Nog pladdrat för idag. Nu kokar vattnet.
Tjingeling!

7 kommentarer:

~amy~ sa...

simply perfect!

Muffin sa...

Vilken fest med flera inlägg på en dag, keep 'em coming! :
Så fint och helt perfekt till utmaningen, vinner du inte så är de tokiga! Vad duktig du är på att använda små tårtpapper, jag har flera liggande men det blir inte av. Kanske nu när du inspirerat mig...*pussåkram*

Valentina Fussell sa...

Nina, I absolutely love this!! Those doilies are sooo cute! Hope you are having a great weekend!

.::CaRiN::. sa...

Tjusigt! Stilrent och utmärkt upplägg! :D Hoppas du vinner!!! krAAM!

Cristina sa...

Very, very pretty. I love the collage-like effect of this. Thanks so much for joining us at Embellish!

Brenda Weaver sa...

Gorgeous! I love all the pretty details! Congrats on making top designer in the Embellish challenge!

Meg sa...

Beautiful card! I love how you were able to use those doily elements and still keep it clean-looking. Congrats on making the what's hot list!