tisdag 14 december 2010

Sjätte!

Vojne vojne vad jag är trött just nu efter ännu en ganska hektisk kväll-nattjour, efterföljt av ett besök hos Mercedes-mekanikern med min lilla Smart. Snälla och serviceorienterade som de var så fixade de bilen medan jag väntade. Just idag hade jag nog egentligen hellre åkt hem, istället för att sitta där och försöka verka vaken och se normal ut...(vilket är svårt med mörkgrå ringar under ögonen och ulligt stripigt hår)...men så blev det, och det gick ju bra.

Just nu vet ögonen inte riktigt om de ska trilla ut eller implodera...så jag ska nog rädda dem genom att ta mig en liten blunder....men först: Blogga sjätte julkortet! Plikten kallar ju! :)

Kortet jag har valt har ett passande motiv för dagen, tycker jag:
Soffan och trötta Madge är nya julstämplar från Doodle Factory Tis the Season. Soffan är paper piecad och skuggad med Copics, och Madge är färglagd med Copics och lite vit gelpenna.


"GOD HELG" stod det ofta på julkorten förr. Det gillar jag, för ordet helg inkluderar ju även nyår..och skulle man inte lyckas få iväg kortet nu i julen så kan man väl skicka det till en annan helg.. Smart, va?

Nu ska jag skynda mig att ta en lur innan pojkvännen kommer hem från jobbet och vill umgås.

På återseende imorgon! <3

5 kommentarer:

Eyra sa...

Jättefint! Jag gillar att snöret och soffan matchar :)

Lotta sa...

Dina kort är heeelt fantastiska! Älskar dina färger...

DoodleFactory sa...

My drawings always look so much better after you're done with them. I feel a lot like Madge today too.

Christine Schärfer sa...

Vilket härligt kort! Me like.

Christine S

Muffin sa...

Underbart kort igen! Vilken fin randig soffa och hela alltet är bara toppen. Du får då alltid till det med allt på ditt allra bästa niniska vis! Puss!