måndag 27 december 2010

Å julen varar än till påska!

"Men ååååh vad tråkig, kan hon inte visa något annat än julkort snart?" , tänker ni....Åjo - det kan jag! Fast inte idag. Får vänta till någon dag jag är ledig så att jag kan fotografera i dagsljus. Gult glödlampssken kan förstöra vilka färger som helst.

Så, dags för sista julkortet för i år:
Färgerna och skärpan här är väl inte heller helt perfekta, men vad tusan - det var det bästa min mobilkamera kunde prestera i skymningen..
Gran-stämpeln kommer från Starvingartistamps.com / Doodlefactory Santa's sweet shoppe. Jag har klippt den i bitar och pusslat ihop den med 3D-kuddar och har satt en stjärnknapp som krona på verket.

I år var första året som jag och min mor firade riktig dansk jul....och jag måste säga att det var helt underbart! Hennings syster och barnen hade gjort så fint därhemma, granen var pyntad med godis och alla möjliga söta roliga figurer, å sist men inte minst hade de riktiga julgransljus av stearin..å inget amerikanskt glitter alls! Det var såå stämningsfullt! Kan inte minnas när jag sist har dansat runt julgranen, men det gjorde vi. Maten (flæskesteg, brune kartofler, helstegt and, waldorfsalat, rødkål) var fantastiskt god, men smakade väl kanske inte jul. Barnen uppförde sig exemplariskt och var glada och sprudlande hela kvällen. Allt i allt en härlig kväll, trots att vi fick klara oss utan både Kalle Anka och julskinka!

Vad har ni för familjetraditioner på julafton?

2 kommentarer:

Gunsan sa...

NEJ! Sluta inte. Dagen julkort hos Nina är ju min höjdpunkt på bloggrundan!!

Saskia sa...

Beautiful card, so bright and so cute!

I wish you and your family a happy 2011!

Saskia :)