måndag 20 december 2010

Fjortonde och femtonde julkortet

Med bara få dagar kvar till julafton får jag visst skynda på framvisningen av mina julkort lite. Idag har jag suttit och skrivit och klottrat på de sista julkorten - imorgon ska jag posta dem. Skönt att snart vara färdig!

Ett par småkort, ca 10 x 10 cm:


Stämplarna till båda korten kommer från gamla favoriten Doodle Factory Winter Set.

Den här stämpeln tycker jag mest liknar en ekorre i pyjamas, men med röd luva så blir den väl lite julig på något vis? :)

Om bara ett par dagar kommer lilla mamma och hälsar på och stannar över julen, och då kommer jag inte ha så mycket tid att sitta framför datorskärmen....men mysigt ska det bli!

Hoppas att ni har tid att kika förbi i morgon igen!

Glada dagar,
N

4 kommentarer:

Petra/Paradise sa...

2 superhärliga julkort som alltid Nina!

Jasså, det blir ingen tripp hem till Sv i år?
Roligt att mamsen kommer å hälsar på :)

TA hand om dej stumpan!

KRAM Petra

Anjena sa...

Har nu kollat alla din ljuvliga julkort! Så underbart med dessa klara och karamelliga färger. Färglägger du med Copics eller ProMArkers? Fint är det iallafall. Hoppas att du får en riktigt fin jul! Hejhej, Jessica

.::CaRiN::. sa...

Håh, vilka guLLo kort! :D Alla dina kort är så färgsprakande och härliga att man bara vill äta upp dom! :D Du är BÄST! Nu har jag bara en arbetsdag kvar innan julledigheten, nice! ;) Vad mysigt att du får besök av lilla mamma under jul! :D Ha en fortsatt fin måndagskväll! krAAM!

Muffin sa...

Helt ljuvliga båda två och vilket roligt format! Jag blir lika glad varje gång jag hoppar in till dig och hittar något nytt - bästa inspirationen!
Pussåkram!