söndag 12 december 2010

Fjärde julkortet

Hej igen!

Nyligen hemkommen från två timmars hård träning (step puls + pump) på förmiddagen, känner mig lite trött och mör i kroppen men glad och pigg i huvudet. Njuter av endorfinerna.
Känner mig starkare än någonsin, men snart får jag nog träna med lättare vikter och mer konditionsträning för att undgå att min kropp blir för muskulös...jag är t.ex inte född med världens längsta hals, och nu med större muskler på ryggen är tjurnacken på väg - och den vill jag ju inte ha! :)

Nåväl, nog med fitness-pladder - det är ju dags för dagens kort!

Hmm, färgerna på fotografiet gör inte kortet helt rättvisa...åh, detta vinterljus...

Detta kort är gjort med ett par nya stämplar från Doodle Factory Tis the season. Jag är helt kär i sov-tomten, visst är han söt? För att slippa färglägga hela stora soffan stämplade jag den på mönstrat papper och klippte ut + gjorde skuggningar med Copics. Snabbt och enkelt.
Jag tyckte att Tomtefar behövde en kudde, och fann en i Doodle Factory Classic Decor-set'et som passade perfekt. Texten är min egen handstil, det blev en variant på en linje ur Viktor Rydbergs klassiska dikt "Tomten" (om någon måhända inte känner till denna dikt, lyder den egentligen "...snön lyser vit på taken, endast Tomten är vaken") . :)

På återseende imorgon. Ha en skön söndagkväll!

8 kommentarer:

Muffin sa...

Åh, så fint det blev! Trött-tomten är för söt tycker jag. Precis ett liknande kort ligger halvfärdigt här hos mig fast utan kudden... Jag får se till att fixa lite andra färger så de inte blir en ren kopia. :) Härligt att du känner dig fit, själv har jag slappat till mig de senaste veckorna men efter alla helgerna blir det hårda pix igen. Ska också försöka hinna med lite motion under jullovet hoppas jag.

Så härligt att du är igång och pysslar igen, jag blir lika glad och inspirerad varje gång det hänt något här inne hos dig.

Puss!

Maiden sa...

Å vilket underbart kort!!! :-)

Laura sa...

It looks absolutely amazing! your colouring still takes my breath away!

Petra/Paradise sa...

*haha* Den var allt bra fyndig!! ;)
"..och inte ens tomten är vaken"
Du är för rolig du!!! *fniss* ;)
Helt magiskt kort i övrigt!! Toppenfina färger och som vanligt ÄLSKVÄRT färglagt!!

Kraaaaaam

DoodleFactory sa...

Oh how I wish I could mimic your amazing coloring, especially those rosy cheeks you are so great at creating. Always a treat to see your work. I don't know how you manage to create with your hectic job, but I'm glad when you do!

Susanne sa...

Härligt att se att du är igång och pysslar igen. Kortet är underbart och tomten är bara för söt.
Kram

Karina Beck sa...

Fantastisk kort Nina. Jeg er vild med dine kinder på julemanden. Og jeg forstå simpelthen ikke hvordan du laver dem!

Annika kort & gott sa...

Det här kortet gillade jag jättemycket! Fyndigt, fint färglagt och härliga färger.
kram Annika