måndag 14 juli 2008

Tror faktiskt att det är OK


..att visa det här nu. Ja, mitt bidrag till PaperMaze's tävling! Har nämligen sett att andra redan har visat sina bidrag runtomkring på bloggarna, och det står faktiskt inget i instruktionerna om att man inte får.
Deadline är imorgon, så om ni skyndar er så hinner ni vara med!


Utmaningen består i att skapa ett färgglatt kort med två eller flera mönsterpapper samt dekorationer som finns i deras shop. Sen tolkade jag det som att man inte skulle ha något stämpelmotiv på kortet, men det vet jag inte om det hade någon betydelse... Nåväl, såhär bidde det i alla fall:Dagarna går så fort. Härligt, för det måste väl betyda att man har det bra? Meen, jag hinner ju inte med! Alldeles snart fyller H 40 år....jisses! Gammelgubben ♥

Någon som har tips om något roligt och lättsamt man kan göra på hans födelsedag? Det är mitt i veckan, men vi har tagit ledigt båda två. Ingen av oss har särskilt många nära vänner här i Cph, och han har en pytteliten familj (som dessutom inte är hemma för de har rest på semester - öh, tajming eller??) - så en överraskningsfest är liksom uteslutet :/

Hej svejs!

9 kommentarer:

Muffin sa...

Oj så fint, du får alltid till det!! Inser när jag läser ditt inlägg att jag nog inte läst reglerna så noga...fniss. Mitt bidrag gills nog inte riktigt men det gör inget. När du är med i tävlingen har man ju ingen chans ändå...;o)

Zarah sa...

Gå på Tivoli och ät sen på Bøfhuset runt hörnet och avsluta med en tårtbit och kaffe på det där SJUKT dyra men fina stället uppe vid Lindex & den irländska baren...? ;)

...och sen tillbaka till Tivoli om det int eär för sent. :P

Zarah sa...

Oh - och kortet är underbart!

Laura sa...

I have a great idea!!! Go to this hotel for a night: http://www.hotelfox.dk/ Pick a room that he will like and just take it easy! I so want to go there... :)

Ewonne sa...

Ett underbart kort!!! Som vanligt ska väl tilläggas ♥
Har tyvärr inget bra tips på vad ni kan hitta på men jag hoppas att det blir en bra dag för er!

Anonym sa...

Åk över till Sverige;)

Gå på spa är mysigt, picknick på en strand med jordgubbar och champange
oj så svårt att hitta på saker till gamla gubbar;)
Min är äldre

Susanne sa...

Snyggt kort! Och jag är oxå inne lite på Zarahs linje. Tivoli eller Bakken röstar jag på och sen gå och käka något gott.
KRAM

Anonym sa...

Jäkla ömäjzing kort vännen! Är inget bra på födelsedagar, höll precis på att missa min systers... *oopsar*

Anonym sa...

*smiles* superfint...