onsdag 23 juli 2008

Tänkte egentligen inte..


...att jag skulle visa det här kortet, för jag blev inte så nöjd med det....men whattheheck ;)

Gjorde det till Annas utmaning på the Nook's Virtual Crop i helgen, där man skulle använda en knäck- eller muffinsform som dekoration.
Tur att jag fortfarande hade några knäckformar - för de finns inte att köpa i DK (Ninas smuggelvara i juletid, hör ni det, tullen? INGEN JUL UTAN KNÄCK!).
Å kortet då:

Mina All-time-favvofärger (rött och gult) som enligt mig passar väldans bra ihop med rosa ;)

Blev så glad igår! Fick en sms från en god pysselvän - som skrev och frågade om jag ville komma till deras bröllop... Det är lite galet, för jag har faktiskt aldrig träffat henne IRL innan, he he! (De hade fått en del avbud, så det var därför de fick möjlighet att bjuda lite mer perifera vänner - å jag blev jätterörd och glad över att hon tänkte på mig!). TJoHooO! Jag ÄÄÄÄLSKAR att gå på bröllop, det är ju världens roligaste gladaste fester - så självklart ska jag gå, även om det blir en bit att resa! Ho ho, nu måste jag ut å shoppa finklänning också, ska bli så kul! *flin* TACK VÄNNEN! Du vet vem du är ;)

4 kommentarer:

maxell sa...

Whattheheck är en superb inställning. Saker blir som de blir! Å de blir alltid bra! Punkt! :)

Mmmm gult å rött är verkligen bra färger å klart de går ihop med rosa. Finns det egentligen några färger som inte passar? (ja, det är en retorisk fråga)

Men åter till gult... har du någon hemlig pusher för den färgen? Visst börjar den dyka upp runtekring, men överlag är det inte så överdrivet mycket gult att komma över...

Anonym sa...

Va?! Menar du att man inte kan köpa knäckformar i Danmark? Är de helt galna i det landet?! Kortet är jättefint! :) ALLT passar med rosa/cerise, det vet du väl? ;)

Kram

Muffin sa...

Har de ingen knäck-kultur? Det tycker jag är högst upprörande!! Underbart kort som vanligt!

Anonym sa...

tror jeg opgiver og kommentere på alle 19 indlæg siden sidst ;) bliver så inspireret hver gang jeg er herinde Nina :)