torsdag 10 juli 2008

Inte hel- men halvnöjd

Stämpel: Från Doodle factory. Finns hos Scrapaddicted. Övrigt: Chipboard från AC. Frihandsritade ramar och kanter, åsså en massa små stjärnstickers som jag fick från mammsen. "Rockar" står med stickersalfabet från Panduro, och det är egentligen inte randigt inuti bokstäverna, det är bara bazzill'en (washboard eller cordoroy?) som ger en synvilla vid fotograferingen. Bollfrans från Jommas.


..blev jag väl med det här kortet. Mitt bidrag till pyssel.net's månadsutmaning i juni påbörjade sin skapelsefärd en timme innan deadline - och resultatet blev därefter, haha!
Ja, jag ÄR långsam, jag kan bara inte pyssla snabbt. Så är det med det :) Jag fick inte många röster, men blev jätteglad när jag såg att min söta läkarkollega och pysselvän Carolina gjorde storslam och tog hem guldet i båda tävlingarna! Grattis grattis!!
Uppdaterar med ett lite annorlunda alster imorgon. Nu är jag dödtrött, så jag ska sooova! Bara en arbetsdag kvar, åsså är det ju helg igen! TJoHoo!
Herregud vad veckorna går fort när man trivs på jobbet! *glad*
Tjingeling!

8 kommentarer:

Zarah sa...

Du är knas. Du borde vara nöjd oftare, smulan!! *pusspånosen*

Muffin sa...

Läckert!! Så kul att gör ett kort i bara svartvitt, det har jag aldrig gjort. Tack sötis för tips ang pennor. Skulle vara kul att testa den tekniken. De var ganska dyra tycker jag, men man kan ju som du säger önska sig i julklapp..;o)
Kram på dig!

Ewonne sa...

Jag tycker att ditt kort rockar iaf!!
Det är coooolt :)
Tack för din "tumhållning" ♥♥ Bara en dag kvar nu..!

Anonym sa...

Jag måste ju berätta att jag drömde om dej inatt! ;)
Du kom oväntat på besök å vi satt å pysslade lite, men du fann ingen ro..utan vill gå å hyra tv-spel istället! *haha* ;P
Tyckte jag var lite roligt!
Jättesött bidrag!! Tycker du ska vara megastolt!! =D
Trevlig helg//Petra

Anonym sa...

Coolt! Och ovant att se ett "färglöst" kort från dig! Men det är jättefint förstås!

Anonym sa...

..Eyy! 8) Tack för kommentarerna! [glad!]Superfint kort igen! Lite ovanligt dig med ett svart/vitt! Men det blev cOOLt värre! 8) Gillar att det är stilrent men ändå tufft! :) Så kul att du ska vara med i min lilla tävling! Ser fram emot ett speXigt alster! Ha en härlig helg du med! Jag går på semester idag! Hurra! :) Kram!!

Anonym sa...

Dina kort är suveräna!!!Lika fina vare sig det är färgglada eller svart-vitt!

Anonym sa...

Jag länkar till dig och knorrigt tillsammans för jag gillar era scrapbook grejer, hoppas det är ok? lånat lite bilder :)