onsdag 9 juli 2008

Ohoj din landkrabba!
Sommarbloggpartyt fortsätter sin andra omgång, och jag kan såklart inte låta bli att vara med...så här kommer mitt bidrag till Chalins kortutmaning, som lyder:
  1. "Inget grattiskort,eller i alla fall ska det inte stå grattis på det. Blir så lätt att man bara gör grattiskort (iaf jag)".

  2. "Det ska finnas någon sorts motiv på kortet, stämplat, målat, 3D-motiv, urklipp, foto, sytt..... det spelar ingen roll vad eller hur bara det finns minst ett motiv".
Tillhörande skiss, med fri tolkning:

Min tolkning blev inte slavisk, men jag försökte att få med det mesta. Såhär bidde det:

Stämpeln med papegojan Buck eye Bob är en av de nyaste från Starving Artistamps /Doodle Factory Tropics, och textstämpeln finns på Swedish sentiments-arket (samma företag). Båda finns att köpa hos Jane på Scrapaddicted.

Åh, TACK alla ni söta söta underbara tjejer som har nominerat mig till "Brillante weblog" award - ingen nämnd, ingen glömd! Jag är ju inte så mycket för sådana där awards...tänker på dem som aldrig får några...men jag vill säga RIGHT BACK AT YA! Ni är så BRA! Tror nog att de flesta av mina begåvade pyssel- och bloggvänner redan har fått awarden, så jag väljer att inte nominera någon. Igen - ingen nämnd, ingen glömd.

That's the way I like it.

Nu ska jag strax iväg och jobba - kvällskonsultation! :)


Tack för titten, å välkommen tillbaka!

12 kommentarer:

Zarah sa...

SÅ himla fräckt!!

Och vet du... jag är likadan. Jag blir superglad för awards men ledsen när jag tänker på dem som blir utan. Bara därför får du en egen award av mig, den är helt personling och ska/bör inte vidarebefordras till någon alls:

Härmed är du utsedd till Nordens gulligaste hjärtedoktor, som medicinerar med kärlek och empati.
Sånt kan läka även gamla sår.

Puss.

Anonym sa...

Ahrrrr vilket läckert kort! Som vanligt, förstås!

Och tja, vi måste vara ena riktiga motvalskärringar för jag har inte heller fört mina awards vidare. Hittade jag någon som var utan skulle jag kanske göra det, men jag tycker att det blir lite tjatigt... *blush*

Anonym sa...

SÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ J_KLA snyggt kort Doktorn!!!! Det var såååååååååå Läckra färger och fint så man här dönar av på soffan!!!!
blev just barnfri efter ha gjot "sommar" läxan med sonen Högläsning 30 min om dagen..... Inte roligt för honom men jag gillar Dalslands deckarna.....

Kramis!!!!

Annika kort & gott sa...

Kortet är ljuvligt!

Såg nu att du inte var mycket för det här med awards, hur som helst har du en i min blogg som tack för all inspiration du ger mig.
kram Annika

Anonym sa...

Vilken COOL stämpel! :-o Underbart!

Har en liten utmaning till dig i min blogg om du känner för det :-)

DoodleFactory sa...

These colors are so perfect for the tropics! Buck Eyed Bob never looked so good. Another stunning creation.

lam sa...

flot farverigt kort

Muffin sa...

Gryyymt snyggt! Så fina papper du hittar jämt!

Tettiz sa...

Du rockar - så snyggt färglagt, läckert upplägg, detaljer och allt... *suckar hänfört*

Hoppas att fåglarna (& de andra små djuren) landade fint hos dig och att du gillar dem - mina kvittrar glatt på pysselbordet här! :D

Puss å kram!

Ninne sa...

Kortet är hur coolt som helst! :)
Men vad har du för dymo som gör stjärnor? *vill haaa*

Sanna F sa...

Jätte jätte snyggt!!!!!!!!!!!

roree sa...

Oh my goodness! This is so bright and fun. Adorable!