fredag 14 mars 2008

Nu är det väl ändå dags..


..för att uppdatera med ett kort också?


Det här kortet gjorde jag härom dagen, med en tanke om att det skulle användas till DT-ansökningen hos Scrapaddicted. När jag sen kikade närmare på kraven, så såg jag att de främst önskade sig en designer som skulle bli Scrapaddicteds "stämpelansikte" utåt.

Ja, då är det kanske ett smart drag att välja kort med stämpelmotiv i sin ansökan? Typiskt att jag för en gångs skull INTE hade ett stämpelmotiv på detta kort då, haha!Mönsterpapper: Tanfärgat med vita prickar från October Afternoon och turkost med guld på från Netto..resten vet jag inte. Dekorationer: Cardboardblomman kommer från Magdas (se, jag övar mig på mitt kommande uppdrag..*fniss*).Trädet/grenen är utklippt från en serviett. Rub-ons från Jenny Bowlin. Träknapp från mammas samling. Nallesticker från Lagerhaus. Blingstenar från Panduro. Typsnitt: Hopscotch stickers.

Tjingeling!

8 kommentarer:

Lina sa...

vilket otroligt läckert kort!

Zarah sa...

Så SNYGGT!! *stirrar storögt*

Änglahus sa...

Hallojsan! Hittade din blog häromdan & min idétorka dog i samma sekund, ville bara tacka för en inspirerande blog, härligt att se kort utan Magnolia ibland :0)Du får ta en titt på korten jag gjorde i krumelur-anda! Trevlig helg!

Spacegirl sa...

Såå fint kort!

drAnnika sa...

Du är ett geni gumsan! Ett GENI!!!!
Pss, rusa in i min blogg och kolla att jag minsann använt Nina-stämplar!
*aj lavv them*
*pöss på dig sötgrodan*

Samm sa...

Ooooo this is soooo cute!

Samm
x

Evelina sa...

Ooooh så snyggt! :o

Anonym sa...

wauw hvor er det bare FLOT!!