söndag 23 mars 2008

Glad Påsk!


Har lite brådis, för nu ska här påskstädas! Vi får besök av H's syster med familj, och med sammanlagt sex människor i en liten tvåa på 59 kvm kommer nog varenda hörn att utnyttjas...

Jag var uppe i ottan och gjorde degar till Leilas chokolate chip cookies med mörk choklad och pistachnötter och Sörbergs kolakakor. Degarna ligger nu i frysen - bara att ta fram, skära i skivor och baka! Väldigt praktiskt. Känns säkrast att göra två sorters kakor till kaffet, ifall jag nu misslyckas med den ena sorten, haha! Dessutom är det så svårt att förutspå vad småtjejerna tycker om. De är inte som vanliga barn - den ena tycker mest om mörk choklad och gillar t.ex inte kokos.. Kan inte minnas att jag var så kräsen som liten? Bara det var socker och smör i så tyckte man väl att det var gott, haha! :)

Vi letade runt i hela Hellerup efter påskägg till barnen igår, men hittade inte några. Skumt. Å alla affärer har stängt idag. Köpte i alla fall en stor påse blandat godis, åsså fick det bli en annan variant på inpackning istället:

Ser ganska gott ut, va? :)


Nä, nu måste jag skynda mig att städa min pysselhörna och dammsuga resten av sovrummet.


*KRAM*

2 kommentarer:

natty sa...

Oh those are cute little treat bags! Very pretty! :oD

petraso sa...

Wow Jag vill komma och fika hos dig!!!! Mumsigt värre.....

Påsarna är ju så läckra!!!!