fredag 13 augusti 2010

Semester!Efter en rivstart på nya jobbet har det äntligen blivit min tur att ha semester i ett par veckor! Det ska bli jätteskönt, vi ska bl.a. bygga redskapsbod och ordna med trädgården. Pojkvännen har varit flitig och har satt upp staket, så om vi hinner ska jag gå loss med spaden och gräva rabatter och plantera buskar. Jag tycker om trädgårdsarbete, det är bra för själen.....ungefär som pysslet också kan vara! :)

Hittade ett kort som jag har glömt att visa:
Jag är inte helt nöjd med färgerna på fotografiet, men det fick duga. Tycker att min lyckliga Giggle bear passar ganska bra i lila...björnar behöver väl inte alltid vara bruna, grå eller vita?
Smiley from millan.net
Sen vill jag passa på att visa några bilder av vår söta underbo (granne som bor i våningen under). Hon heter Coco och är en väldigt charmerande liten mops. Hennes matte arbetar som agent och säljer märkeskläder, så Coco är döpt efter fru Chanel, naturligtvis ;)
Hon ligger ofta och sover där mitt på vår trädgårdsgång i skuggan....som en liten beige och hårig kôrv. Mopsar är toksöta när de sover!
Här ser hon lite bedrövad ut...men hon är bara nyvaken :)

Sist men inte minst vill jag tipsa om några härliga giveaways. Det är den ytterst begåvade Tracie H som bl.a. skänker Sassa Fras Lass Felties , ett Cosmo Cricket kit och ett dekorationskit från Prima. Otroligt generöst! Kolla in hennes blogg, vettja - den sprudlar av glädje, färger och massa inspiration.
..Snart igen!

4 kommentarer:

Teamjes sa...

Tycker björnen klär fin fint i lila , kortet är sött som få :) Och för inte tala om mopsen åh så underbar. Mops står högst på min lista om jag ska ha en valp när min gammelskrutta gått bort ♥

.::CaRiN::. sa...

Hej hopp! :D Skönt att du har semester nu! Själv börjar jag jobba imorgon, men det känns ganska bra då jag trivs med mitt arbete! :) Vilket sprudlande kort! Du rockar alla färger Nina! Ett riktigt GLAD-kort i Ninastyle! :D Idag ska jag försöka pyssla lite, jag har flera kort jag behöver få färdiga inom kort! Ha en fortsatt fin söndag och semester! Kram!

Elina sa...

Klart att björnar kan vara lila. Jag tror att de gör sig bra i grönt också...

Kattis sa...

Vilka fina saker du skapar och vilken underbar underbo du har!! Jag är uppvuxen med en mops och blir aldeles salig när jag ser en..Våran hette Justus och la de hemskaste fisarna men var så fantastiskt go och älskad. I dag har vi ett annat rynkansikte i storleken större. Ha de gott!