tisdag 23 mars 2010

Har ju alldeles glömt!


..att visa kortet som jag skickade till käraste Eva/Muffin i slutet av februari. Sorry vännen att jag avslöjar din ålder här - men jag skyndar mig att tillägga att jag skulle vara överlycklig om jag finge vara hälften så snygg som du när jag blir 43!
Har fler kreativa projekt att visa alldeles snart igen, men tiden springer iväg och jag hinner inte riktigt med. Nyinflyttade som vi är har vi massor att ordna varje dag också...tur att det väntar en massa lediga dagar i april :)
På återseende snart (hoppas jag)!
//N

5 kommentarer:

Sanna F sa...

Gulligt kort :)

Muffin sa...

Min ålder är på intet sätt någon hemlighet och inte en enda kris har jag haft ännu, det kanske kommer en massiv 50-årskris sedan...;) Kortet är så makalöst fint och det sitter på hedersplats mitt i blickfånget precis ovanför mitt pysselbord så jag kan hämta inspiration! Tack igen - både för kortet och det andra, du är världens goaste!

Puss!

DoodleFactory sa...

Such an adorable card! Georgie looks so happy flying in his plane to send his birthday greetings!

.::CaRiN::. sa...

Urläckert kort i riktig Ninastil! ♥ Eva måste ha blivit superglad! :)Du har alltid så härliga mönsterpapper! :D I wanna! :) Kramis!

lauren bergold sa...

this is so cool, nina! i love the way you've made a fun little landscape for the plane to fly in...and the banner is BRILLIANT! also there is *NOBODY* anywhere in the whole world who colors as well as you do, imo!!! ♥♥♥ (can i come for lessons, please?!) :)