söndag 7 mars 2010

Skiss + färgutmaning..

Får man kombinera utmaningar? Jag har i alla fall tagit mig friheten att göra två flugor på smällen här och kombinera veckans dunderhärliga skiss på Mojo Monday med veckans tre fina färger i Copics Colour Challenge.

Skissen på Mojo Monday ser ut så här:
Veckans färger på Copic colour challenge var dessa:
..och min tolkning blev såhär:


Har använt den ljusblå till ögonen, aqua till klänningen och jag den ljusgula i håret. Mönsterpapper från Cosmo Cricket. Stämpeln kommer som vanligt från Doodle Factory, och så även textstämpeln. Jag embossade texten i vitt, men resultatet blev för kritvitt så efteråt färgade jag det med en ljusgul Copics - och det gick alldeles utmärkt!

Kortet har jag gjort till min bästa barndomsväninna som trots ruskigt dåliga odds lyckades bli gravid...och jag är sååå glad för hennes skull! Känns som att jag ska bli moster, typ! Hon kommer och hälsar på mig i april, så då ska jag få klappa fina magen (eller "körven" som hon kallar den, hihi!). Myyys!

Snart igen,

//N

4 kommentarer:

.::CaRiN::. sa...

Superläckert Nina! ♥ Tolkningen av skissen är super och helt i din anda! :D Stort GRATTIS till nya lyan också - så skönt att ni äntligen får mer utrymme! :D Antar att dina pysselsaker lär ta en heeeel del av kontoret! ;) Vårt kontor är numera pysselrum! :P Ha en fortsatt skön söndag! Kramis!

Anki sa...

Du är verkligen helt otrolig på att färglägga!!! Satt å försökte idag å tycker det är jättesvårt att få till det... Superfint kort!

Muffin sa...

Klart att man får kombinera, har sett exempel där folk lyckats klämma in både 5 och 6 utmaningar i samma alster.

Har fått mina pennor men hade tyvärr, på något konstigt vis, lyckats glömma att beställa blender så jag har inte riktigt kommit igång. Har bara smygtestat lite och det blev helt bedrövligt, fattar inte hur jag ska lyckas få till något alls med den här tekniken...:) Det krävs nog en hel del träning för min del. Hur som helst så är blender på väg från Tracey tillsammans med annat smått och gott. ;)

Hoppas ni trivs i det nya hemmet och ha en härlig vecka, sötis. ♥

Linda sa...

Det är fantastiskt vilka färger och detaljer du har på dina kort! Kan sitta och titta på dem länge, länge. Supersnyggt!