tisdag 8 december 2009

Jag tror på Tomten / Jeg tror på Julemanden / I believe in Santa

Eller, nej - det gör jag ju inte....men jag tror på det goda som finns i människor. Det är fantastiskt att upptäcka att det finns vänliga, omtänksamma, generösa och underbara människor på jordens alla hörn, och lika fantastiskt är det att världen har blivit så liten med hjälp av internet. Tusen tack alla ni som har besökt och kommenterat här i bloggen - jag är alldeles överväldigad och rörd av era snälla ord!
Fick nästan lust att fortsätta skriva på engelska, för jag har ju en del utländska läsare och det är ändå svårt att välja språk när man har svenska som modersmål men har bott i DK en tredjedel av livet och bara pratar danska till vardags...*pust*
...men pytt, jag tror jag fortsätter på svenska, för hur det än är så är det det språk som känns mest jag :)
Några har önskat tutorials i färgläggning, och det har jag i och för sig fått förfrågningar om förr - men jag är ju teknisk analfabet när det gäller videoredigering (skulle dock GÄRNA vilja lära mig!), och jag tror att det skulle bli alldeles för många stillbilder om jag skulle försöka mig på en gammal hederlig sak - och dessutom slukar mitt jobb och kurser och resor så mycket tid, så det får helt sonika bli ett mål för framtiden att åstadkomma en sådan!

Har hunnit med att göra ett julkort i alla fall, med ännu en favoritstämpel från Doodle Factory:

Är han inte bara helt ljuvlig, så säg? :)
Det var allt jag hade att visa idag. Ses snart igen!
*KRAM*
//N


7 kommentarer:

Karina Beck sa...

Sjovt at du har brugt et monster/ alien på et julekort og igen fantastisk farvelagt.
God decemberdag til dig.

Anonym sa...

ej hvor er det bare nogen dejlige farver, perfekt til sådan en grå dag som idag :)

Ulrika sa...

Hi hi, helt underbart kort! Gillar färger och stämpel kanonmycket! Fiiint!

Lina Nygren sa...

Underbart kort! =) Du lyckas banne mig varje gång att få märkliga figurer och färger att se så perfekta ut tillsammans. Nu sitter jag och tänker att "det är klart att man ska ha en alien på sina julkort..." =) Du är extremt duktig på att färglägga, och det skulle vara jättekul att få se hur du gör. Nu ska jag springa och kika på de nya fina stämplarna! =)

Kram

Anna Maria Niia sa...

Näää, nu ska jag sluta gå in här... Får prestationsångest ju...

Du är one of a kind!!!

Makalöst duktig är du, och ska inte du ha copickurs snart??!!! #blink-blink*
Jag kommer gärna till Danmark på en weekendtripp!

Kram

Muffin sa...

Men vilket fullständigt underbart julkort! Perfekt färglagt som vanligt och ljuvliga val av färger, papper och dekos. Du är väl trött på att höra det men DU ÄR BÄST! Jag känner att 2010 är vårt år...
Puss på're, sötis! ♥

Muffin sa...

Hej gullunge! Visst är granen underbar (ja, det är en stämpel)? Jag föll pladask för den när jag såg den på en engelsk blogg någonstans, köpte den från Purple Onion Designs, snabb och smärtfri hantering så det kan rekommenderas.
Puss!