torsdag 28 maj 2009

Från en doktor till en annan doktor

Ett helt kit med BG Lime Rickey-godis fick jag ju av sötaste dr.Annika i födelsedagspresent - och det var liksom upplagt att göra ett tackkort av papperna (jag fick det lilla 6"x6"-blocket, perfekt för kort!). Det borde vara framme i UK idag eller imorgon, och annars får jag väl bara hoppas på att hon inte hinner kika in här innan ;)
Rub-ons'en och bradsen kommer från samma läckra serie. Kycklingen Squirt från Doodle Factory har visst blivit en liten favorit...ja, han är ju så söt!

Färglagd med Copics + vit gelrollerpenna.

Imorgon är det fredag, och det är alltid en mysig dag på husläkarkliniken av någon anledning. Det är som om stressen avtar mot helgen, folk är mer harmoniska. Varför måste alltid måndagarna bli så hektiska?

Jag ser dock redan fram emot nästa vecka. Vi har ledigt på måndag (annandag pingst), och vi har även ledigt på fredag 5/6 för det är grundlovsdagen (=danmarks "nationaldag"). I nästa vecka har jag även blivit kallad till jobbintervju!! Det känns supernervigt, men jag har verkligen ingenting att förlora, så jag ska göra mitt bästa. Tänk om jag får en tjänst - då kan jag vara färdig husläkare och specialist som 35-åring! Wow! :)

Önskar er alla en trevlig pingst!

17 kommentarer:

Teamjes sa...

Favvis färger och dösnyggt kort, måste bara ha BG Lime Rickey papprena. Lycka till på intervjun (jag tror att du klår doma andra lätt ) Kramen

Teamjes sa...

Underbara färger & underbart kort , måste bara ha BG Lime Rickey
papprena :) Lycka till på intervjun du kommer klå alla andea sökande det är jag säker på !!

Helle Sahl sa...

Super sødt og farveglad kort. Det var da en dejlig gave at få og så pænt af dig at returnere et takkekort.

Held og lykke med jobsamtalen. Super cool at du er kommet med til samtalerne!

petraso sa...

_-underbart underbart....

Håller tummar och tår för dig på intevjun...och tvinnar min kropp hoppas du gör det samma för mig ;) *nervös* nästa vecka....

puss på dig och en trevlig helg

http://juliapysslar.blogg.se sa...

Är det blommorna som är rubons? Har aldrig vetat hur de ser ut "in action" men det blev ju jättefint! SNyggs scrappat <3

/ Julia

Gunsan sa...

Lyckalyckalyckalycka till! på intervjun!!! Och nu vill jag ju också har rubbisar till mina Lime-papper. *svischar till en webshop*

Muffin sa...

Mmmm, så fina saker du fått av den andra dåktårn och vilket fint kort hon får av dig!! Så spännande med din intervju, hejar på härifrån allt vad jag orkar!
Ha en härlig helg!
*puss*

Angela sa...

Väldigt söt kyckling ja... Och fint färglagt som vanligt, du är en stjärna på det!

Hoppas intervjun går bra!

Sanna F sa...

Vilket suuuuper fint kort! Du är helt magisk med dina kort!!!!

Lycka till i massor!!!
KRAM

Marie sa...

superhärligt kort!

Carin sa...

Underbart färgglatt kort! :D
Tänk vad glad Annika ska bli!!! :)
Fina pysselgrejer du fick, dom kom verkligen till sin rätt i dina händer! Och god tur (man ska inte säga lycka till, det är otur ;)) på den kommande intervjun, du kommer att knocka dom med din kunskap och charm! Yes box! :D KraAAAM!

Kathy K sa...

Nina, you are absolutely killing me with your coloring! Teach me! :) This is seriously one of the best colored cards I've seen in a very long while! It's adorable!

Have a great weekend!

Ellinor sa...

Jättefint kort!

Jag håller tummarna för att du får jobbet! Det är klart de vill ha dig!

När man jobbar på avdelning tycker jag alltid att fredagen är värst, man slutar lite tidigare, och ska hinna med lite extra inför helgen!

Pia sa...

super sødt og farverigt kort

Alien Bling sa...

Vilket tokläckert kort, annika kommer säkert bli jätteglad! :D

Lycka till på intervjun!!! *kram*

Evelina sa...

Helt SJUKT snyggt kort nina-liten, fattar'u det?? ♥

lauren bergold sa...

ok, i ♥LOVE♥ the duck...he could easily become a favorite of mine, too! as usual, i am so impressed and amazed by the way you combine lots of different things together and make them all look *FABULOUS*! not to mention the way you use SO MUCH gorgeous, bright, saturated COLOR...it's a feast for my eyes!!!