onsdag 13 maj 2009

Bidrag till 2S4Y

Så är jobbansökningarna ivägskickade. ÄNTLIGEN! Det har varit hårt att skriva dem. Prestationsångesten gnager. Det är specialiseringen till allmänmedicinare och därmed mina nästa 4,5 år det handlar om. Jag vill såklart helst jobba nära Köpenhamn, i närheten av Henning. Konkurrensen i huvudstadsregionen är hård, så jag har inga större förhoppningar om att kunna få någon av de anställningar som jag önskar mig mest...men med besvikelsen uttagen på förhand så kan det endast medföra positiva överraskningar, eller hur? Vi får se hur det går. Nu när jag har fått körkort så går det ju iaf lättare att pendla långväga om det blir nödvändigt. Ska bara skaffa en egen bil då (o hissnande tanke!)!

Smiley from millan.net

Ingen lek förrän plikterna är avklarade, men åååh vad det är roligt när man väl tillåts leka sen! Har pysslat ett kort efter Kazan's senaste härliga skiss på 2 Sketches 4 You-bloggen, och det blev såhär:

Har inte mina nyaste och roligaste pysselgrejer här i Köpenhamn - det mesta och bästa har jag ju tagit med till lägenheten på Bornholm, så det blir lite efter "man tager vad man haver"-principen. Hittade en bortglömd kolibristämpel som jag aldrig har använt förr, och fick lov att färglägga den med de få ProMarkers som jag har (köpte ett par innan jag förälskade mig i Copics), och så fann jag fina favvo-Sassa Fras Lass-papper. Blev faktiskt ganska nöjd med slutresultatet ändå.
Hmm. Jag tror minsann att jag ska pyssla lite mer nu! :)
Å apropå ingenting: Har ni sett vilken generös giveaway som InkyWings har i sin blogg? Kolla in HÄR.

12 kommentarer:

Unknown sa...

Nina this is gorgeous - love the hummingbird and the colors are beautiful. Thanks for playing
Hugs
Kazan

Unknown sa...

Ja, det är alltid jobbigt med det där, gick igenom pärsen för ett tag sen till Air France...

Bara en kortis till dig för att säga:
G R A T T I S till körkortet!!!!! ♥ Coolt! Jag tog ju mitt för exakt 2 âr och 4 mânader och 1 dag sen och jag "lever" helt annorlunda nu. Man är sâ fri! Jag kände mig sâ jäkla vuxen när jag fick det och nervös för att köra ensam, det var sâ konstigt. Och nu tar jag bilen utan ens tänka, som att cykla! :D

Men igen, grattis tjejen!!!

Och som vanligt inspirerar du mig till 1000 med allt fint!

Nattis

~dawne sa...

This is gorgeous...I love the colors & the hummingbird.

Anna W. sa...

Such a pretty card, love the turquoise flower! :)

cnelson sa...

wow! gorgeous card! love it in every way! that hummingbird is fabulous!

Muffin sa...

Åh, vilket underbart kort! Härlig kolibri-stämpel, underbara papper och perfekt upplägg. Du är BÄST! Jag hade också spanat in den där skissen, får så om det blir något ikväll kanske...
*kramar*

Anonym sa...

selvfølgelig får du da en af de jobs!
og virkelig flot kort, wauw!

Pia sa...

nydeligt og stiligt kort

Karina Beck sa...

Fint og enlet kort. Lækker kolibri, den har jeg heller ikke set før.
Pøj pøj med jobbet.

Emma sa...

Härligt kort, gillar stämpeln skarpt! Kan tänka mig hur svårt det är att få "rätt" plats att jobba på, konkurrensen är väl stenhård... Men jag håller tummarna för att du får nåt nära Köpenhamn/Henning! Grattis till körkortet också, önskar jag också hade ett ;-)

Angela sa...

Nina, this is fantastic, I love the dp... great card..

Jennie sa...

Grattis till körkortet, det blir en ny frihet!
Söker ofta inspiration i din blogg, begåvad som katten är du! Liftade kortet i inlägget om och om igen igår, svårt att sluta... Tack för inspirationen!

http://pappersverk.blogspot.com/2009/05/kort-i-kubik.html