torsdag 23 april 2009

Hej hopp!

Äntligen har jag skaffat Doodle Factory-grodan Prince Mortimer.. Tänk, jag trodde liksom att jag inte behövde honom - men vem försökte jag lura egentligen? Han är ju störtskön!


Kortet var mitt första och enda bidrag till Mimas trevliga crop i helgen. Idéen med att sy med scrappers floss har jag lånat från begåvade Eva/Muffin. Mönsterpapper från Sassa Fras Lass. Jag kan tydligen inte göra ett enda kort utan orange på just nu. Det är så mycket härlig energi i orange, det är en färg som gör mig glad...vårkänslor, liksom! :)

Har varit ute på en av mina sista körlektioner idag. Förra gången jag körde gick det uruselt, men det var för att vi låtsades att det var uppkörning och det gjorde mig helt nervös, haha! Idag gick det lite bättre tyckte jag - och när jag sa det till läraren svarade han: "Nææh. Jeg synes ikke at det gik lidt bedre. Det gik MEGET bedre!" Å därmed var Ninas kväll räddad. *flin*

På lördag bär det av till Köpenhamn igen. Jag och pojkvännen ska så smått börja ordna hans andra lägenhet, måla väggar och tak överallt och göra klart till inflyttning. Den nya lägenheten har två stora balkonger och lite trädgård, så det blir underbart att få njuta av sommaren där! *lyckoskutt*

Å apropå sommar så har de lovat försommarväder med 20-22 graders värme i Köpenhamn nu i helgen, så jag räknar med att det inte blir mycket papperspysslat. Sorry.

Ha en mysig helg, vänner - vi hörs eller ses på andra sidan!

PS. flera har frågat var jag har köpt mina Copics, men det finns inget enkelt svar - jag har hamstrat från flera butiker. Det började med en beställning via Copic.se (julklapp från familjen för flera år sedan), sen ett par set från Starvingartistamps.com, och nästa gång jag ska inhandla pennor tror jag att det blir från Gefa-art.dk. Jag har ingen koll på var de är billigast, berätta det gärna ni som vet! :)

17 kommentarer:

Daniela/Neliz sa...

åååh sååå söööt han är!!!

Billigast och bäst är nog:
http://www.artifolk.co.uk/index.htm

Ingen tull då det är inom EU, frakten är super billig och caio pennorna kostar 25st (de har även större pack om man hellre vill ha en sådan låda)

Nu har jag 60st copics, och lär fortsätta samla på mig. (tack vara dig) :P

Kramar, Daniela/Neliz
(www.neliz.se)

DoodleFactory sa...

Sometimes these english translations really crack me up. Google thinks you have hamsters from several stores! Maybe you do but I thought you were talking about pens! :)

Anyway, I'm really bad in admitting this but I used to think I didn't care much for Prince Mortimer either, but your coloring makes me rethink that entirely! I think I need personalized copic coloring lessons direct from you. When's a good time to visit Sweden? Or Denmark?

Anna Maria Niia sa...

Helt underbart kort!!!

Jag håller tummarna att du ska klara uppkörningen så hårt att knogarna vitnar.

Ha en riktigt skön helg!
Kram

Zarah sa...

Vilket LÖVLI kort! :D

petraso sa...

Ur snyggt kort! shit dom där små bokstäverna var pricken över i..... Hiiii Df translation blev ju hel kul.... hamsters hiii jag fick en syn framför mig med dig i vitrock och en hamster i handen tryckt mot ett papper målande...

Åh va mysig den nya lägenheten låter men måla i detta fina väder tjaaa det kanske inte är det roligaste men det är ju pyssel det med...... fniss Ta och stämpla i något hörn hand made by Nina och henning

Kram

Anonym sa...

nååårh han er bare for sød :D og sødt kort i øvrigt.
Nu du jo klar til at tage køreprøven, krydser fingre :)
ja det skulle blive super godt vejr i weekenden, skal have ordnet haven lidt, den trænger virkelig !!
god weekend :) *kram*

Muffin sa...

Hej söt!
Håller med dig helt om orange - det är en underbar färg!

Mortimer är faktiskt en pudding och din text är ju super, stor risk att jag måste "låna" den nästa gång jag använder honom.

Vet du inatt drömde jag att vi träffades och när jag berättade det för min Ebba i morse så sade hon att det var en dröm-dröm, jag kunde bara hålla med...:D

Hoppas ni får en härlig helg!

*puss*

Donna sa...

Ja han er skøn ;)

og sikke et super flot kort du har lavet, lækker detalje at sy XXX derpå med scrappers floss :)

Karina Beck sa...

Uha ja, ham ønsker jeg mig OGSÅ ; ) : ) Flot kort med lækre bogstaver.
God weekend.

Lisa sa...

Visst är grodan söt och ditt kort blev jätte fint

Sanna F sa...

Å vilket härligt kort med den söta grodan!!!!!
ha en underbar helg!
KRAM KRAM KRAM

Kathy K sa...

This card is so perfect!!! I don't think I've gotten to use Mortimer yet. Your coloring is fantastic!

I'm so glad Irene said something about the translation, because I was going to mention it, too. Hilarious. I was reading it and was like "What?!!". Funny.

Petra/Paradise sa...

Kortet är alldeles underbart!!! Vilken fyndig liten text å snyggt med den sydda flossen! =D
ÅÅh! va nervös jag blir..jag ska börja övningsköra med mannen nästa vecka å skrev in mej på körskolan förförra veckan...*gaah* Jag kommer ALDRIG klara det!!
Men du Nina, va duktig du är!! =D
Snart är jag ta mej tusan sist på jorden utan körkort..*skäms*
Fortsatt trevlig helg!!
kramisar

ANNAANNA sa...

Gooooda!, du har gjort ett fiiiiint kort med en goooooda *smiles*

Vad kul att det går bra med körkortet. Kanske skule få mej att hoppa på det tåget någon dag också... *suck* ParadisePetra e ju inte sist, jag ligger flera ååår efter henne ju.

Här är det också varmt och skönt och jag jobbar akrivt varenda dag för att öka min stora samling av finfina fräknar. Min nya cykel är helt oumbärlig när jag ägnar dagarna åt att yra rundor.

KRAM/ANNA

ps. översättningen av hamstrar blev ju himla kul *fniss*

Anonym sa...

Gud vilket fint kort!!

Cattis sa...

Vilken söt liten groda! =) Hoppas helgen har varit skön! Själv blev det en tripp till Stockholm och scrapträff, det var kul! =)

Kramis!

Muffin sa...

Åh, det låter supermysigt med pysselhelg i K-havn, så konstigt det är att vi aldrig har träffats!! Jag är på! :) Så spännande med ny lägenhet.
*kramar*