tisdag 21 april 2009

Dags att blåsa lite liv här..

..i min stackars blogg igen. Ja, förlåt mig ni trogna besökare att jag inte har orkat uppdatera på ett tag. Mojo'n vill fortfarande inte riktigt infinna sig. Det är mycket nu. Kan i alla fall låta hälsa att jag klarade körteoriprovet på första försöket, och jag har redan fått datum till uppkörningen (men jag säger inte NÄR!)...snälla, håll tummarna för mig! :)

Här är ett födelsedagskort till min moster som fyller 65 på fredag:


Hoppas att lilla moster blir glad.

Sen hittade jag ett roligt test hos Linda för oss datanördar - om hur snabbt man skriver på tangentbord! Eftersom min laptop har danska æ och ø inlagt så testade jag på danska...svenskan tog längre tid när jag skulle fippla med ¨-tangenten hela tiden ;)

Testa själv här: Speed test

71 är ganska bra, men jag ska nog öva lite mer tror jag. Haha!

Har ett par kort som väntar på att få visas, men först måste tävlingarna som de hörde till avgöras. Några av er har ställt lite frågor till mig här i bloggen, men jag hinner inte svara på dem idag för nu ska jag hoppa i säng. Väckarklockan ringer 06.00...puh! Det får bli en annan gång.

Sov gott!

14 kommentarer:

DesignAnnique sa...

Vilken ljuvligt söt fjäril på kortet! Ja, kortet var ju också fint, men fjärilen... den var ursöt! :)

Jag är inte alls lika snabbt på att skriva, elelr rättare sagt, snabb är jag nog men jag skriver inte RÄTT :) Kom nog bara upp i 50 ord eller något sånt, och jag anses annars skriva ganska snabbt. Men det kanske beror på att jag vet vad jag ska skriva, jag är usel på att skriva av. Även mina egna anteckningar kan jag inte skriva av, det blir bara rappakalja och många fel. Jag brukar använda det jag skrivit för hand smo någn slags bas, sen läser jag det och "sammanfattar" när jag skriver på datorn, så kan jag skriva mer fritt.

Anonym sa...

held og lykke med din køreprøve, jeg krydser!!!
jeg savner også dig og vil gerne klippe klistre en dag i fremtiden med dig igen :D

petraso sa...

-Välkommen tillbaka från .........
tja eller vad säger man!
Grattis till teori provet och håller tummarna hårt för att du ska få DRIVE Your car.......

Åh va nyfiken jag blir annar vilka tävlingar du varit med i..... samma som mig kan jag tro.....

Kyel sa...

Hej Nina!
Grattis till klarat teoriprov!!!!
(Jag måste verkligen snart ta tag i projektet att skaffa körkort själv).
Din moster kommer HELT SÄKERT bli glad för kortet. Jag har varit väldigt dålig på att kommentera dina inlägg (även om jag tittar in på din blogg varje dag) och säga hur otroligt duktig du är! :-) Din stil är så fantastiskt snygg och du har inspirerat mig jättemycket! Du har aldrig funderat på att hålla en kurs? Den skulle jag behöva gå... Kram och lycka till med uppkörningen.

Susanne sa...

Grattis till teoriprovet - och självklart håller jag tummarna för att du fixar uppkörningen. Väntar ivrigt på att få se vad du har skapat till tävlingarna.
KRAM

spacemouse sa...

Vilket underbart kort!! Älskar fjärilar.

Teamjes sa...

Stort grattis till klarat teoriprov :) Resten kommer gå galant !! Kul att du gillade kurbitsarna :) Underbart kort fjärilen är super söt !!

Linda sa...

Grattis till teorin!! Så skönt att ha del ett avklarad. Håller tummarna för att du ska klara uppkörningen också, men det är nog inga problem.

Superfint kort! Älskar verkligen färgerna och upplägget!

Evelina sa...

Gaaaaah så snyggt kort!

Klart att du klarar uppkörningen, men jag håller alla tummarna ändå för säkerhets skull! ♥

Kathy K sa...

Beautiful! I love that you used these western-looking letters, too. I've avoided buying them because I couldn't figure out what kind of card they'd look good on. They look perfect here! Love your cards! You're such an inspiration.

Muffin sa...

Där är du ju - har saknat dig!:) Urläckert kort, klart att moster blir glad! Jag blev också glad för jag insåg att jag har en bit kvar av det där underbara pappret med fåglar på, har bara glömt det. Kommer snart till en blogg nära dig.:)
Håller alla fingrar och alla tår för att du ska klara uppkörningen!
*puss*

Ellinor sa...

Jättefint kort!

Jag håller tummarna för dig! Det kommer gå toppenbra!

Alien Bling sa...

Gud så fult! O_O

skoja! Jag tänkte mest testa hur det var att skriva nått icke positivt om dina alster men det går ju inte. ;)
Jätteläckert som vanligt! :D

Anonym sa...

maste kolla:)