fredag 10 april 2009

Att färglägga..

...med Copics kräver övning - och det som har varit den största utmaningen för mig är nog att färglägga ansikten. Det finns flera bra hudfärger som smälter fint in i varandra, men att hitta en perfekt rosa kindfärg har varit knepigare. Jag har efter ivrigt provande till sist hittat den rosa som funkar bäst för mig - Tender pink (som jag för övrigt fick av allra sötaste Linda/Gulligullan! Tack vännen!).

Copic creations challenge blog är en ny utmaningsblogg som inte är sponsrade av Copics men blott hyllar favvopennorna. De har just nu en utmaning i att färglägga ansikten.
Här är mitt bidrag:

Ett lite annorlunda bröllopskort...å jag är för en gångs skull lite tidigt ute, bröllopet är först i sommar. Satsar på att den kommande bruden (en av mina bästa vänner från gymnasiet) inte kikar in här. Om du råkar se det Lina, hör av dig så gör jag ett nytt kort! :)

Stämpeln med pussande paret är min egen design för October Stamps, färglagd med Copics + lite detaljer med en vit gelrollerpenna.

Det blir ett lite annorlunda påskfirande i år, för imorgon på självaste påskafton ska jag först ha en körlektion på motorväg (Lilla jag, köra en Mercedes i 130km/h?? JEPP!), och sen fyra timmar på halkbana. Jag kommer att vara helt slut efteråt p.g.a. anspänningen...men det kommer helt klart att bli kul också!

Hur firar ni påsk i år?

Smiley from millan.netHa en skön helg, vänner!Smiley from millan.net

15 kommentarer:

roree sa...

This is adorable, Nina! Love that stamp!

Kicki sa...

Jättehärligt kort!!! :D
Vi firar påsk med grillning med makens släkt igår och idag ska vi hem till mina föräldrar på påsklunch med mina syskon. Sen ska vi bara ta det lugnt. :)
Glad påsk på dig! Och lycka till med allt!
Kram Kicki

Maria sa...

Hej! Jag är en av dom som aldrig lämnar spår efter sig men är ändå en frekvent besökare. Jag blir alltid glad av dina kort:)
Nu är jag lite nyfiken på vad du använder för papper när du färglägger då jag tycker det är av stor betydelse för resultatet.
Glad Påsk och lycka till med körandet!
Maria

the80sme sa...

Underbart snyggt som vanligt :)

Helle Sahl sa...

Eeej har du selv designet stemplet. Det er da i sig selv for sejt, for det er for nuttet. Fantastisk farvelagt. Du er bare så dygtig.

God påske

Sanna F sa...

GLAD PÅSK!!!!
Vilket ursött kort!!! KRAM!

Teamjes sa...

Du är färgläggningens gudinna , här är en som är helt slut efter halvtid av påsken i morgon vill ajg bara vara och pyssla :) Psst stämpeln är underat söt dsss

Iris Wiechmann sa...

What a gorgeous stamp and beautiful card!

Hugs,
Iris

Karina Beck sa...

Du kan bare det der. Superflot farvelagt.!
Nu har jeg snoldet en masse copics. Jeg håber, at jeg så kan lære det, for det bliv dyrt ; ) ; )

Unknown sa...

OMGoodness! This is sooo cute! I love all the mixed pattern too!

Muffin sa...

Vilken bra idé att ha den där stämpeln på ett bröllopskort! Så fint och färgläggningen är som vanligt förstklassig!

Tack för att du slog upp det där uttrycket när jag inte kom mig för att göra det. Så trevligt att du också är en språknörd - ännu en beröringspunkt...:)

*pussåkram*

Carin sa...

Håh, vilket underbart kort!!!
Färgläggningen är som vanligt SUPER! Påsken firades med mina föräldrars 60-årsdag, jätteskoj! :D Hoppas du har det bra! KraaAAM!

Fru Lindberg sa...

Mångs härliga kort har jag missat, men desto roligare & hälsa på & få massa färgkickar! Håller tummarna för att körkortet snart är i hamn ;0)

terese sa...

det var ett fantastiskt gulligt kort!!! jag måste ta och köpa de där pennorna nu.

Gurkiss sa...

Guuuu sicket snyggt kort och färgläggingen är ju bara WOW och även stämplen var ju toppen snygg alltså. Man blev riktigt glad av ditt kort :)

Hoppas körningen på motorvägen gick bra och så även halkan. jag var livrädd inför min halka men herregud så skoj men samtidigt läskigt det var :)

Jag vet inte hur det fungerar i dessa gratis bloggar. hur man ser kommentarer osv. Jag skrev en fråga om dina pennor i ett inlägg längre ner men jag skriver här me :)
Vart köper du dessa?

Ha de gott.

// Gurkiss