måndag 2 mars 2009

Kallsvettig...öm i varenda muskel...

Näe. Jag är inte sjuk. Har faktiskt inte ens varit det minsta förkyld det senaste halvåret. Å inte är det pga styrketräning heller (dessvärre). Symptomen orsakas av något helt annat. Vad?
Körlektioner på landsväg!!

I DK får man inte övningsköra privat, så allt ska ske tillsammans med en körlärare. Å det går fort framåt vill jag lova. Jag har väl suttit bakom ratten sammanlagt 4 gånger, har knappt hunnit lära mig hur man startar bilen, var pedalerna sitter. För en vecka sedan visade han mig hur blinkers, vindrutetorkare et.c. funkar - å nu kör jag redan runt på landsvägarna här på Bornholm, i tjock dimma och regn! Min lärare säger att det går utmärkt, men jag är livrädd för mig själv. Trodde ju aldrig att jag skulle komma upp i 80 km/h heller. Gissa om jag är glad över att han sitter vid min sida och har egna pedaler till bilen?? Tror nog att varenda muskel i min kropp var spänd under de 45 minuter lektionen varade idag, och därav värken. Hmm..Man BORDE verkligen ha skaffat körkortet när man var yngre och mindre medveten om farorna, hehe! Nåväl. Spännande och roligt är det också! ;)

Något helt annat som har åsamkat mig lättare ångest, är valet och kvalet över vem som ska vinna i min skissutmaning! Jag har fått in så många OTROLIGT läckra bidrag. Verkligen. Sådär fina och färgglada och välgjorda så man smälter. Det har gett mig en hel del huvudbry, och det slutade med att jag fick dra lott bland favoriterna för jag kunde bara inte välja. Ledsen att jag har hållit er på halster i en hel vecka!


Den här gången hinner jag inte lägga upp alla era bidrag här på bloggen...det får bli en snabbare variant. Kolla gärna in bidragen bland kommentarerna till det här inlägget, å se till att lämna lite kärlek när ni ändå kikar in på bloggarna!
Efter många överläggningar, beslutsångest och final-lottning
är det mig en stor ära att få presentera...


....VINNAREN!!Made by Kicki
Visst är det ett alldeles underbart fint kort? Grattis Kicki!! Skicka din adress till mig, så kommer det ett presentkort till ScrapAddicted att köpa lite pysselgodis för :)

Å apropå pysselgodis - har ni sett nya påskkollektionen med stämplar från Irene's Doodle Factory? De är redan på väg till min brevlåda, hihi! Starving artistamps som tillverkar dessa guldklimpar utlottar just nu ett set av dem i butiksbloggen. Se så, vad väntar du på? Skynda dit!

Jahapp...så slog klockan >23:30, och härmed är det mer än sängdags för en viss trött dåktår. Återkommer tisdag eller onsdag med lite nytt pysslat!Tjingeling!


10 kommentarer:

Muffin sa...

Där är du ju, undrade lite vart du tagit vägen...:) Så spännande med övningskörningen, om än lite spänt. Jag tog också mitt körkort 10 år "för sent", men jag övningskörde i alla fall en hel del innan.
Stort GRATTIS till Kicki - vilket fint kort (ska så klart hoppa in till henne och gratta oxå)!!
Tack för dina söta ord inne hos mig, det är ju så extra roligt att få beröm av sin största IDÅL!:)

*kramar i massor*

Emma sa...

Oj får man inte övningsköra privat? Då skulle jag också bli supernervös!! Har inte heller körkort, ett sånt där gissel som aldrig blir av för mig... men så har jag inget behov nu heller. Superfint bidrag som vann din utmaning :)

Anonym sa...

Jippiiii!!! :D
Kan förstå att det var svårt att välja bland alla härliga bidrag!
Jag har mailat dig nu.
Lycka till med övningskörningen!
Kramiz Kicki

Mya sa...

jag var LIVRÄDD när jag höll på att ta mitt körkort. hade inte kört mer än ett par gånger innan jag åkte på en intensivkurs på 2 veckor i Säffle, men deet gick :) kram

DoodleFactory sa...

You know, I think I might very well have a Nina-Addiction that needs to be dealt with. I cannot go this long without seeing one of your new creations. It doesn't even have to be doodle factory, I just NEED to see your work!

On a serious note, your life is so incredibly packed and adding the stress of driving lessons in adulthood. Ack! Good luck, soon enough it will be second nature.

Anonym sa...

Men vad bra att du håller på att ta körkort. Då kan ju du hälsa på mig snart!

Och grattis till Kicki!

Anonym sa...

GRATTIS till Kicki!
Och kämpa på med körkortet Nina, det är lovely att köra själv sen :) Men du har nog rätt i att du skulle gjort det innan för man blir medveten om alla idioter som finns ju äldre man blir :) *heja heja*

Ellinor sa...

Jag tog också körkort rätt sent (fast nu har jag haft det några år... hmm, konstigt det där :D). Det är roligt sen när man kan köra själv!

Grattis Kicki!

Sanna F sa...

Spännande med övningskörningen!!! Hoppas det går bra!
Massor med lyckatillkramar!!!

Å grattis till vinnaren i din utmaning! Urfint kort!

Teamjes sa...

Åh skönt att ha det gjort, jag var livrädd för min bilskolelärare. Lycka till med körkortet !!!