måndag 23 mars 2009

Förkyld..

Ja det var väl bara en fråga om tid innan någon av mina patienter lyckades smitta mig. Har utstått host- och nysattacker genom hela hösten och vintern fram till nu...men till sist fann jag visst ett virus som mitt immunförsvar inte hade stött på förr! Har en misstanke om att det var en liten söt 5-årig tjej som var smittkällan...hon hade nämligen samma symptom som jag. Hon var patient hos mig i förra veckan, och efter att jag hade undersökt henne gav hon mig en stor kram. Helt spontant. Sötnosen! Det är inte varje dag som barn uttrycker glädje över att komma till doktorn, så för mig var det en välkommen bekräftelse i vardagen. Sånt som gör mitt jobb till det bästa i världen. :)

Hade feber idag, så jag stannade hemma från jobbet. Har inte orkat lyfta ett finger, än mindre pyssla. Nåväl, ska knapra i mig lite paracetamol och så kanske jag orkar plugga lite körkortsteori senare.

Bjuder på ett spillbitskort så länge:

Du rockar mina (ull-)sockar! / You rock my (wool) socks!

Tror jag ska skicka det till min mamma. Hon har just blivit anlitad till ett projekt med sitt företag, och jag är så himla stolt över henne. Inte dåligt att starta eget konsultföretag som 60+ -åring, inom ett område som inte har varit etablerat i Sverige tidigare, och faktiskt lyckas!

Mamma, om du läser det här vill jag bara säga en sak: Heja heja!! Du rockar!

6 kommentarer:

Anonym sa...

kul kort till en kul mamma

Muffin sa...

Trist med förkylning, hoppas du piggar på dig snart. Jag har kommit in i fel snurra och är bara förkyld hela tiden - det går liksom aldrig över utan går bara runt, runt... Oerhört frustrerande när man är van att springa och hålla igång. Häpp, där fick du en hel gnällomgång - förlåt!:)
Fint kort med mysiga färger!
*kramis*

Anonym sa...

Du rockar mina sockar!!! Haha for en utrolig kul tekst! Godt humør ble jeg i nå!
:)

Anonym sa...

Stackare :( Vi har nog lyckats få liknande virus du och jag, jag har också haft feber och nu envis snuva och huvudvärk... Krya på dig söt!

Gunsan sa...

Jag skulle också krama dig om du var min doktor!!

lauren bergold sa...

oh miss nina...CLEARLY you have inherited the wool-sock-rocking gene from your mama!!! :)