torsdag 19 juni 2008

Dags att avslöja en liten hemlis...

Har ni hört?

Jag har mailat lite med Tracey på SAs, och när hon luftade sin idé för ett par veckor sen så tyckte jag att det var genialt. Därefter frågade hon om jag ville hjälpa henne med översättningen - såklart jag ville! :)
Läskigt, eftersom stämplarna skulle vara på svenska och jag faktiskt inte har bott i Sverige på över åtta år och endast pratar och skriver danska till vardags (utom här då) ....ringrostig kände jag mig (tänk om jag stavar fel!?!), men jag tror det gick bra, och jag blev riktigt nöjd till sist.

Stämpelarket är MAXAT med 75 (sjuttiofem!!) olika små texter och ord i roliga/fina typsnitt, så det borde finnas något som passar varenda kort. Själv brukar jag ha svårt att hitta på texter till korten (det blir mest "Hej" och "Tack" och "Grattis" som ni vet), så jag kommer garanterat att få mycket användning av stämplarna. Det ska bli sååå kul! *längtar*
Hoppas att ni kommer att tycka om dem lika mycket som jag gör.
Å vet ni vad? Alldeles snart kan ni även beställa dem från ScrapAddicted!

♥ ♥ ♥
PS. när ni ändå är ute och flänger, surfa gärna förbi:
*stolt*

14 kommentarer:

Zarah sa...

*hihi* Tänk, jag trodde nog det.. GRATTIS!

Anonym sa...

Hvor fedt Nina!! Kan du ikke overtale dem til at lave nogle på dansk, også? Seriøst, dem ville jeg og mange andre ELSKE :) Hvor er det cool at du nu er blevet international hehe

Muffin sa...

Stämplarna blir super - jag hittade inte ett enda stavfel...;o) Så himla många roliga stämplar, det blir ett måste att beställa (om man inte har tur och vinner utlottningen). Det har du gjort bra!!

Immah sa...

Åhh, vad kul! De stämplarna kommer jag absolut att skaffa mig!! Tack för att du varit med och fixat att de kommit till världen!

Emma sa...

Grattis!! Så himla roligt, ska bli kul att se texterna sen :) Trevlig midsommar

Anonym sa...

Åhhh vad roligt :D You rule =)

Hoppas du får en mysig midsommar sötnos!

Laila sa...

Hej Nina!
Vill bara tala om att jag smyger runt här och tittar, njuter av dina skapelser och blir alldeles härligt glad av dom.

Ska försöka snoka reda på dina svenska översättningar. Vilket härligt uppdrag och så kul att det kommer mer med svenska texter

Nina sa...

Psst...jag har lagt en direktlänk till textstämpelarket i inlägget - så ni kan se dem redan nu! ;)

Lillemor Elfgren sa...

Grattis!

Och trevlig midsommar!

Anonym sa...

Stämplarna är kanonsnygga och bara såååå användbara, gissa om jag kommer att beställa! Tusen tack för att du fixat detta, det saknas schyssta textstämplar på svenska!

Anonym sa...

Karen - håll utkik i ScrapAddicteds blogg inom kort - tror att du kommer att bli glatt överaskad! De svenska sentimentsen är hur härliga som helst, har redan beställt dem - och de anländer om 1-1½ vecka :-)

Malin sa...

Åhh vad roligt!!!
Superhärliga stämplar!!
Grattis igen :)
♥-Malin

Carina sa...

Många härliga stämplar!! Stort grattis till dig!!

Petraso sa...

Såååååååååååååååå RoligA! HÅLLER TUMMARNA HÅRT ...annars blir det att bevaka SA om någon vecka!