måndag 26 november 2007

Första snön..
..föll inatt. Uh, temperaturen har krupit ner omkring nollstrecket - och det känns kallt när man ska cykla 11 km till jobbet klockan 7 om morgonen. Jag är, som tur är, ledig idag också - sen väntar en halvhård vecka med jobb varje dag, även lördag och söndag. Trivs ganska bra med de skiftande arbetstiderna, för jag gillar att vara ledig på vardagar - färre folk ute i butikerna då, mindre köer, och man hinner ordna allt praktiskt som annars kan vara svårt att hinna på kvällen efter jobbet.

Idag ska jag tvätta, och sen ska jag cykla till IKEA och köpa en ny skrivbordslampa. Den gamla dog för tre dagar sen, och det hjälpte inte att jag bytte halogenlampan. Struntar i att Henning avskyr IKEA-grejer, för jag orkar inte köpa någon dyr fancy sort...så det blir samma igen, "Antifoni" . Jag gillar den. Den är billig och ger ett bra arbetsljus, den är väl inte vacker men den är inte ful heller.
Vi har så himla mörkt i sovrummet där det lilla...öh, kan man kalla det skrivbord??..och datorn står. Ska bli skönt att kunna se vad man pysslar igen! Omöjligt att avgöra färgnyanser i det gula skenet från myslamporna ju.

Ikväll ska jag träna i SATS..Step Puls och Sats dans. En timme och fyrtiofem minuter. Det är sååå skönt att jag äntligen riktigt har kommit igång med fitness igen! Och nu har jag faktiskt LUST att träna. Trivs ju egentligen inte med att vara en soffpotatis.

Känns som att jag har en del extra att förbränna efter helgens extravaganser också - jag och H var ju på Formel B och åt 6-rätters i lördags.. Shit pommesfrites vilken underbar mat!! En njutning i varje tugga. Inte konstigt att de har en Michelinstjärna, och inte konstigt att de har blivit utsedda till Danmarks bästa restaurant 2007. Det var så många små finesser i rätterna, så jag minns inte allt vad det var...men det var allt ifrån pata negra, foie gras (kunde jag dock ha klarat mig utan), hummer, rödtunga, västerhavstorsk, andbröstcanette, och chateaubriand, små späda primörer och vackra gröna blad till alla rätterna...och två desserter, varav den ena var härlig vaniljglass med Valrhona-chokladsås. Oooh la la!


Vi var båda så övermätta när vi kom hem, så vi däckade och somnade tidigt - jag i sängen och H i soffan. Haha, fantastiskt romantiskt, inte sant? ;)
Hur går det med stämpelstafetten då? Tja, vinner det gör vi nog inte. Men många roliga utmaningar är det!


Utmaning 7: Gör ett kort med x antal stämpelmotiv. En i laget skulle göra ett kort med ett stämpelmotiv, nästa med två osv. Jag fick utmaningen att göra ett kort med inte mindre än FEM stämpelmotiv. Passade såklart på att använda mina nya motiv från October Stamps. :D


Utmaning 8: Gör ett kort med ett stämplat motiv, och dekorera endast med saker som börjar på G. Denna utmaning ströks senare från tävlingen, för det blev en massa rabalder omkring vad som var tillåtet att dekorera med eller ej... Även här har jag använt ett av de nya jul-stämpelmotiven som jag har ritat för October Stamps. Dekorerat med Gem, Glitter och Gelpenna. ;)Det får vara nog med pladder för idag, för nu kan jag höra tvättstugan kalla på mig.


Tack för titten!

*KRAM*

//N

11 kommentarer:

Samm sa...

Wow, these are soooo cute! great cards!

Samm
x

Anonym sa...

Åh men gud så söta stämplar! Hur har jag kunnat missa dem?! Duktig du är!

Anonym sa...

Oj så söta de nya stämplarna var! Du är så oerhört duktig! En underbar inspirationskälla måste jag nog kalla dig :)

Susanne sa...

Snyyyyggt! Jag misstänkte att det var du som hade gjort det underbara kortet med dina underbara stämplar :D Superfint!

Anonym sa...

jag säger bara WOW!! jag har inte sett dina senaste stämplar! *kär*
de var bedårande söta!!
*kutar in på october stamps på studs* =D
Vilka härliga kort du gjort!!!
Hoppas du haft en trevlig helg =)
kram Petra

Anonym sa...

Låter som ni hade ett trevligt restaurangbesök!! *slurp*

Jättefina kort du gjort! Jag gillar din stil!

Kram!

Anonym sa...

Hej Nina!
Jag träffade din mamma idag på en Almi träff och när jag berättade att jag kommer att öppna en scrap butik i Karlstad i jan-08 så berättade hon om dig och att det du som gör filuren och apan Otto!
Tänk vad världen är liten ibland:)
Jag tycker du gör superfina motiv och jag kommer att kontakta återförsäljarna för att köpa in dem till min butik=)
Du är en stor inspírationskälla!
Glada scraphälsningar från
Eva Göthlin

Anonym sa...

SÅå fint precis som vanligt :-)

Poohtra sa...

Vilka underbart söta stämplar du gör ! Vilken talang.
Ha en bra dag !
Kram Petra i Huskvarna

Sanna F sa...

Å vad glad jag blev att hitta hit. Jag följde länken hos Paradise...
VIlka ursöta stämplar du har gjort! Helt underbara!

Kram från Sanna

Cattis sa...

Du är otrolig!! Vilka söt stämplar!!!Underbara kort!!