fredag 24 augusti 2007

Because Nice DOES Matter!


Tjohoo! Min underbara pysselidol Cattis (jepp, kolla in hennes blogg, den är FULL av snygga grejjer) har nominerat mig till "Nice Matters Award"!!
Hade först ingen aning om vad det var, så jag googlade och fann följande definition:

"This award is for those bloggers who are nice people; good blog friends and those who inspire good feelings and inspiration. Also for those who are a positive influence on our blogging world. Once you've been awarded please pass it on to 7 others who you feel are deserving of this award."

TACK Cattis - jag blev så rörd och glad! *torkar kinden*

Åsså ska jag alltså nominera hela 7 andra - jättesvårt, ju. Skulle vilja ge en tillbaka till Cattis, men det går väl inte? :)

*tänkatänka* Det är så många jag skulle vilja välja!
Nåväl - här är i alla fall några go'a bloggare som absolut är värda denna nominering, som har bloggar jag ofta besöker för att få inspiration:

Zarah ("Zarischka") - behövs en kommentar? Underbart begåvad pysslare och sympatisk människa - omtänksam som få.
Maria ("Hattifnatt") - tokroligaste tjejen på pyssel.net, som kan göra finare filurkort än någon annan!
Elin ("Elina") - Lite ny bloggare, men en av mina favvisar för hon slutar aldrig att fascinera och inspirera mig i både ord och bild. Dessutom så genomgod...
Susanne ("Eleocharis")- Har en egen stil som jag verkligen gillar, och är hur vänlig och söt som helst.

Tre nomineringar kvar, alltså...men det får jag nog tänka lite över. Är för trött nu.. Återkommer!
Edit: Jepps - det var megasvårt att utvälja de sista (hoppas att mina goa vänner som inte får en award inte blir allt för besvikna). Här kommer i alla fall mina sista tre:
Diana ("Sayurii") - helt enkelt en älskvärd och söt tjej. Hennes papperspyssleri har verkligen utvecklats det sista året, så nu har hon blivit toppenduktig. Åsså kan hon virka och sticka jättefint. *avundsjuk*
Annika ("dr.Annika") - förmodligen den mest generösa bland alla pysslare jag känner. Mysig och omtänksam med en fantastisk humor. Dessutom begåvad papperspysslare!
Jeanette ("Tettiz") - Go' å glad (blir du någonsin arg?) och alldeles underbar människa. Pysslar som en gudinna och inspirerar, men nu är det allt länge sen jag såg något nytt från dig? Ah, jag vet att du har mycket annat att tänka på för tillfället...
*kramar*

10 kommentarer:

So Sonya sa...

ooh congratulations on the award!!

Zarah sa...

Awww...! *smälter* Pusspånosen!
Får man nominera tillbaka? För det vill jag!!

Anonym sa...

Tjingeling.
Grattis till nomineringen.
I min blogg finns det ännu en utnämning till dig.
*vink vink*
Maria

Elina sa...

Tack raring för fina ord!

Maria sa...

Åh, vad du är gullig! Säger som Zarah - skulle gärna nominera dig tillbaka! Massa kramar till dig!

PS. Som du vet betyder ditt beröm extra mycket - det känns bra att veta att du tycker jag gör dina fiiina motiv rättvisa! Och du - jag HJÄRTA filurerna!

Susanne sa...

Taaack sötis! Så glad jag blev när jag tittade in här. Jag hade så gärna nominerat både dig och de andra du nominerade. Men det går ju inte...

Anonym sa...

Sötaste Nina! Blev så glad när jag kikade in här och såg att jag fick vara med i din länklista!
Och du, grattis till ditt award, det var välförtjänt, och enligt mig valde du väldigt rätt när du skickade det vidare! Det finns så många underbara pysseltjejer så det är inte klokt! :D

Anonym sa...

Åååå...va go du är!!! =)


Kram från mig!

Malin sa...

Hej:)
Tack för kiket i min blogg å för de underbra orden:) *glad*

Men det e ju du som e krumelur mamman!!!!!
Jag älskar dom små sötingarna, man blir så glad av dom!
Underbara kort du gör med:)
Kram Malin

Anonym sa...

åå nina.. jag längtar efter en uppdatering.. det var länge sen jag läste nåt alls av dig.. mahlin saaaaaknar nina.. Jag hoppar du inte är alltför tokupptagen med jobb utan iallafall hinner med lite pyssel också!