lördag 8 maj 2010

ganska trött men glad ändå


Känner mig helt sliten och trasig efter två veckor späckade med arbete...eller vad sägs om 80 arbetstimmar den här veckan? Inte nog med det, så jobbade jag extra förra veckan (trots subfebrilia, dunderförkylning och hosta), 50 timmar blev det då. Har förutom heltidstjänsten på Holbæk sjukhus fått förfrågan om att vikariera några dagar i husläkarkliniken i Skælskør, för den äldste läkaren där är långtidssjukskriven - och eftersom jag tycker så mycket om att jobba i just den kliniken så kunde jag inte tacka nej. De är så underbara mina kollegor, och jag vill ju gärna hjälpa....å att det sen ger plus på lönkontot gör ju ingenting. ;)
Bild lånad från www.icanhascheezeburger.com


Har pga de extra inkomsterna unnat mig att beställa pysselgodis från bl.a härliga http://www.hobbyboden.dk/ som hade rea härom dagen, har köpt fin japansk maskeringstejp och stämplar från PrettyTape på Etsy, underbart mineralsmink från http://www.tikei.se/ (tack snälla Linda för tipset!), ett par tjusiga kjolar från http://www.lagersalg.nu/ och en söt vardagsklänning och leggings från http://www.smartgirl.dk/. Jag älskar att shoppa på internet, det passar perfekt för en sån som mig som jobbar mycket och inte har tid eller lust att trängas med folk i Köpenhamns butiker. Att det sedan känns som julafton varje gång postbudet kommer med ett paket gör ju inte saken sämre, hihi! :)


Det var ganska länge sen jag pysslade ett kort nu, har inte haft ro i själen på något vis, och mojo'n har varit som bortblåst. Kortet här nedanför gjorde jag för ett par veckor sen. Det har äntligen nått sin slutdestination på resan över Atlanten till min vän Tracey i Amerika't, så nu kan jag visa det:


Stämpeln Zed kommer från Tracey's företag Starving Artistamps, och finns i det senaste Doodle Factory-set'et: Creatures II. Skön liten lirare det där, va? ;) TIPS: För er som helst vill handla inom Sveriges gränser så finns en hel del Doodle Factory-stämplar hos Brunkullan!

Har tidigare lovat att jag skulle visa bilder på mitt nya pysselhörn - och eftersom det nu börjar kännas färdigt (har just köpt den fina mörkorangea hurtsen från Kartell) kan det väl tåla att visas upp:

Stilrent vitt, vitt, vitt och lite pangfärger, det gillar jag och Henning. Fönstret framför skrivbordet vätter ut mot en av våra balkonger - och övrig utsikt är mot grannarnas trädgårdar. En blåmesfamilj har byggt bo under vårt tak alldeles utanför, så jag känner mig aldrig ensam här. Behöver jag säga att jag trivs?

Imorgon väntar sista 24-timmarsjouren för den här veckan. Hoppas att det blir lite mindre action imorgon. Vore skönt att känna att man hinner med allt man borde och skulle vilja. Jag har bara fått 2 - 3 timmars sömn under de senaste nattjourerna. Det har kommit in allvarligt skadade traumapatienter från bilolyckor varje kväll/natt - i och för sig är det jättespännande att få ta hand om dem, men det tär på krafterna... Som tur är har jag en supersnäll överläkare som bakjour imorgon, så det ser jag i alla fall fram emot.

Kör försiktigt därute, ok?

*Kram!* //N

20 kommentarer:

himlaverket sa...

Kul att du visar din scrapparhörna.
Jättefint kort åxå.
Trevlig varva-ner helg önskar jag dej.
Ulla

Jeanette Wallén sa...

Ta hand om dig och jobba inte slut på batterierna! *kramar om*

Mysigt med en så fin och fräsch pysselhörna!! *yeeey* :D

Linda Griffin sa...

Oj oj, vilka arbetsveckor! Ta hand om dig så du inte kör helt slut ♥

Roligt att du testat Tikei, jag är supernöjd :)

Massor med kramar!

Marolle sa...

sikke du arbejder!! hårdt, men ja det giver lidt ekstra på kontoen ;)

glæder mig til at se det du har shoppet.
Lækkert kort du har lavet!

Håber jeg kan se dit pyssle hjørne live en dag :)

Muffin sa...

Vilket härligt kort till söta T, det blev hon säkert glad för. Zed är ljuvlig och klär väldigt bra i den färgen. Vilken fräsch och fin pysselhörna du har, jag har också fönster framför pysselbordet och det är så härligt tycker jag.
Håller med Tett, ta hand om dig och slit inte ut dig - det är det inte värt!
*puss*

Lotta sa...

Vilka arbetsveckor! Hoppas att du kan sova när väl tillfälle ges.

Superfint Nina-kort och stilrent i din pysselvrå, jag gillar båda!!!

DoodleFactory sa...

It always amazes me how much you do. I hope your work schedule relaxes a bit more.

I'm the same way with internet shopping - I love receiving things in the mail - it IS like Christmas, except I know I'm going to love everything I open :)

The Zed card is so cute. That saying you have typed out is the funniest, and just perfect.

Jenn sa...

LOVE your card Nina! And the sentiment is perfect! Beautiful coloring as always!

Jennie/Deleelsia sa...

Hi hi kortet är så gulligt, galet och sött, sånna där som bara Nina kan göra.

Glöm inte att ta hand om dig själv med, det var en faslig massa jobbtimmar.
Helt rätt att shoppa loss lite...

Kram J.

Petra/Paradise sa...

GUMMAN!
Vilken underbar plats du har att skapa på! SÄtt dig där å MOjon återkommer! *lovar* ;)
NÄ, förstår att jobbet tar alla dina krafter vännen.
Men visst kan det vara svårt att säga nej när det är roligt. (å tur är väl egentligen det!!!)

Kortet du skickat till andra sidan atlanten är helt fenomenalt!
ÄLSKAR Texten! Så fyndigt!!
Jah, du får då till det gumman!

Ta hand om dej!

STOR KRAM Petra

.::CaRiN::. sa...

NINA! Du är inte klok! Som du jobbar?! Och du ska vara läkare!? Du borde veta bättre! ;) Nå ja, tur du är ung ännu! :D Men kom ihåg att slappna av och göra ingenting ibland också! ;) Ditt kort är som vanligt superläckert! ♥ Färgsprakande och glatt! Jag vill äta upp det! :D Mysig pysselhörna har du också! Förstår att det pågår mycket kreativitet där! :D Ser fram emot att få se fler alster! :D Jag är ledig imorgon och hoppas på en del pyssel! Passar ju bra i det här regnvädret *morr*! :P Ha en fortsatt skön kväll! Kramis!

Karina Beck sa...

I dag er det Ninas fødselsdag, HURRA HURRA HURRA....
Jeg har hørt en lille fugl synge om at det er din fødselsdag, så stort TILLYKKE ; ) : )

Karin B sa...

GRattis på födelsedagen!

Gunsan sa...

Va e re för daaa, e de en vanli daaaa? nä de e ingen vanli da för NIna fyller år ida hurra hurra hurra

NuttesPyssel sa...

Hej! Vilka himla fina kort du gör!!! =)

Petra/Paradise sa...

Läste inne hos Muffin att du fyllde år igår!! Stort grattis i efterskott vännen!!! :D Hoppas du hade en toppenbra dag :D

STOR KRAM Petra

Lina Nygren sa...

Underbart kort med härliga färger som alltid! Skönt att ha en ljus och fin egen liten vrå att pyssla i! Och grattis i efterskott förresten! =) Kram

Sanna F sa...

Kikar in och skickar en kraaaaaaaaaam! Oj oj vad du jobbar mycket! Men verkar härligt med lite shopping!!!
:)

.::CaRiN::. sa...

Bästa Nina! Tack för dina söta kommentarer! Jag blir alltid lika glad över att du ids skriva en liten rad eller två! :D Ha en riktigt skön pingsthelg! Imorgon bär det som sagt av till Åre för vår del och firmafest, kul! :D Lite shopping ska jag hinna med också! ;) KramiS!

Anonym sa...

Underbart kort! Så sött med texten till kortet.

Vill se mer av ditt pysselrum!