fredag 21 maj 2010

Äntligen!

TACK alla ni söta rara för grattishälsningar här i bloggen och på facebook (särskilt tack till världens bästa Eva som har grattat mig fyra gånger om och dessutom skickat ett perfekt pysslig present och tillhörande tokfint kort!). Trots bitande kyla och det värsta regnvädret i mannaminne lyckades ni på mirakulöst vis att fylla min dag med solsken och glädje. Det var en av de bästa födelsedagar jag någonsin har haft! Jepp, det är sant!
Smiley from millan.net
....men hörrni...Trettioett år? Nej, nu måste ni allt ha räknat fel. Tjugofem år och några månader blev jag bara. :)

Smiley from millan.net
Har haft några semesterdagar omkring min födelsedag, och tack vare det har mojo'n ÄNTLIGEN så smått kommit tillbaka. Hurra!
I min jakt efter inspiration och mojo har jag hittat en massa nya utmaningsbloggar, så många att jag nästan blir stressad över alla roliga tävlingar som finns därute (ska fixa en länklista när jag får tid!). En av mina favoriter är CardPatterns. Kortet här nedanför är gjort efter deras senaste skiss - nr 64. Det är sista dagen att lämna in sitt bidrag idag.

Stämpeln med lilla skalbaggen Gus är färglagd med Copics och kommer från Doodle Factory / Starving Artistamps, och textstämpeln likaså (Swedish Sentiments set). Apropå det, har ni sett att Brunkullan just nu har 10% rabatt på samtliga Doodle Factory-stämplar (inklusive förbeställningar!) den här veckan? Skynda fynda! :)

Smiley from millan.net
Nu väntar en ledig pingsthelg med utlovat vackert väder och försommarvärme. Vi ska grilla imorgon, och om inte vännerna har tid att kika förbi så har pojkvännen lovat att vi ska mysa på tu man hand. Vem kan undgå att bli lycklig då? Som grädde på moset ser jag fram mot lata stunder med min nya Karin Wahlberg-bok i trädgården, några timmar fitnessträning, å en massa pyssel när andan faller på. Livet é gött. :)

Vad ska ni göra i helgen? Har ni några särskilda pingst-traditioner?
Smiley from millan.net
Trevlig helg, vänner!
//N

6 kommentarer:

dstandard sa...

WOW Love the adorable image and your color combo is fabulous! Thanks for playing at Card Patterns!

Jennie/Deleelsia sa...

Hipp o hurra och massor av grattis i efterskott.

Härligt att inspirationen är tillbaka och vilket fantastiskt kort med den. Superläckert och snyggt.

Ha en trevlig pingsthelg.
Kram Jennie

whoistracy sa...

Oh my gosh- what a fun and cute card! Love these bright colors.

MrsPolkaDot sa...

Jättehärliga färgglada kort du gör!! Jag tycker det är svårt att göra kort men när man ser dina blir man sugen på att testa! :)

Muffin sa...

Ett sådant födelsedagsbarn förtjänar att bli grattad både en och fyra gånger...;) - härligt att du tyckte om presenten, puss på're! ♥
Vilket jättehärligt kort, du är som vanligt helt BÄST på färgkombinationer, färgläggning, dekos och upplägg, ett superfint gladkort!
Måste fråga, är det där en kantstans runt motivrutan som ger lite frimärkskänsla? Har varit på jakt efter något sådant länge, tipsa gärna.
Å förresten så är 31 ingen ålder, du är ung och rask ett bra tag till. :D
*pussåkram*

Angela sa...

Grattis i efterskott! Vilket fint kort, gillar verkligen rosetten och knappen, och din färgläggning (som alltid!).