måndag 24 maj 2010

Det är visst på tiden..


...att jag uppfriskar bloggens utseende nu. Förra header'n har jag haft sedan jag började blogga någon gång i 2007, den var ritad för hand, skannad och fixad i Paint, och resultatet var allt annat än grafiskt tillfredsställande (eller ja, på den tiden tyckte jag såklart att den var okej..).
Har irriterat mig på den lääänge, men har varken haft några idéer eller energi till att göra om den. Ville väl egentligen ha en såndärn digiscrappad snygg header som så många av mina bloggvänner har...men jag fattar ju inte hur man gör, och har nog inte mjukvara i datorn till att göra det, och handen på hjärtat har jag inget intresse alls av att lära mig digiscrap heller.

Nåväl, nu har jag ändå knåpat ihop en ny header - fortfarande inget fancy, men den känns fräschare, busigare och mycket mera "jag"! Vad säger ni? Duger den?
Smiley from millan.net
Om knappt en vecka är det mors dag i Sverige, och jag har såklart gjort ett kort till min lilla mamms...hoppas att hon inte ser det här inlägget, för jag har gjort det till tävlingen på Stämpelfabrikens blogg, och idag är det sista dagen man får skicka in sitt bidrag.
Så MAMMA, om du är inne och lurkar här får du SLUTA läsa NU! :)
Smiley from millan.netStämpeln med lilla tjockismonstret Gumbo från Doodle Factory Creatures II är en klar favorit, jag har färglagt honom med Copicstusch och vit gelpenna. De små blommorna är gjorda med minsta retrostansen och den större blomman är gjord med en ny stans inkl. emboss från Nellie Snellen (köpt på www.hobbyboden.dk). Vet inte vad som hände med min "Less is more"-stil... den försvann? :)
Undrar om mamma kommer att förfäras över de fula sömmarna på kortet eller om hon kommer att tycka om det ändå...jaja, så går det när man får ett infall att sy EFTER man har dekorerat kortet! Man lär så länge man lever. Hehe! :P

Sitter i övrigt och pysslar med ett hemligt roligt projekt som kommer att avslöjas snart....men från och med i morgon startar er period fylld med galet mycket jobb igen (det fattas två i jourlaget, det är anställningsstopp, och en ytterligare är sjukskriven hela juni..så jo, det finns lite att göra!). Ska försöka ta mig tid att uppdatera lite här ändå.

Tack för alla söta kommentarer - ni lyser upp mina dagar!

12 kommentarer:

Linda sa...

Väldigt fin och "ninig" header :) Puss söt ♥

Tettiz sa...

Jag håller med Linda - väldigt Ninig och superskojig och färgglad ny header - I like it A LOT!!

Kortet till din mamma är helt underbart!!! <3

Augusti_73 sa...

Absolut, den är helcool och väldigt du! Och kortet är superfint, men det är de alltid juh!
krAm

Muffin sa...

Jag tokgillar lille Uno (eller vad han nu kan tänkas heta) på din nya fina header - väldigt du! ♥ Kortet till mor är också helt underbart, mumsiga färger och tokfint upplägg (virriga sömmar är charmigt!). Vilken fin blomstans med inbygg embossing, har sett sådana någonstans men inte köpt (ännu i alla fall).
*puss*

Kyel sa...

Det är ju toksnyggt att sy sådär slarvigt! Jag brukar göra det med flit... :-) Och "less is more" eller "more is more" spelar ingen roll - du gör alltid lika fina kort. Monsterheadern är ball (får man använda det uttrycket fortfarande, hihi?!). Ska spana in den där stansen lite extra. Satt och funderade härom dagen på om sånna fanns - och här fick jag svaret. Tack!

Marolle sa...

super super fint! elsker det <3

Elise sa...

Jättefin header, och mors-dags kort också förstås :}
Kram

Gunilla|uniquelyme sa...

Cute! Både header och kort!

ANNAANNA sa...

Inget "fancy"... Va! det är ju ett grönt monster med många tänder... kan det bli mer faaaancyyyyy


*KRAM*

DrAnnika sa...

Mycket fin header *nickar* LIte fiffilurig sådär!!!

Tack för ditt inlägg i min jogg-blogg - det uppskattas verkligen! Ibland är det skönt när någon säger det man redan "vet" rent logiskt men inte kan ta till sig. Vågen och jag kommer aldrig bli vänner tror jag, vi har ett komplicerat har-kärlekförhållande till varandra. Jag jobbar på det dock, och står i kö för att få lite hjälp med de tankarna ;)

Saknar dig smulan - jag önskar att Köpenhamn låg närmre så att jag kunde få träffa dig oftare, du reder ut mig även om det bara är via kommentarer eller mail! *heart*

Ta hand om dig fining!!

Spacegirl sa...

Jättefin header som passar dig bra.
& superfint kort också :-)

.::CaRiN::. sa...

Hej bästa nina! ♥ Vilket underbart sPraLLigt kort! :D Vråldiggar de ostyrliga sömmarna som matchar papperet! Genomtänkt som alltid! Underbara färger och sammanstättning också! Du rockar som alltid! ♥ Kramis!