söndag 5 september 2010

Godis är gott...


När vi har varit hemma i Sverige hör det till traditionerna att vi köper med oss plockgodis till Hennings systerdöttrar. I Danmark är inte plockgodis lika vanligt som i Sverige, och dessutom så är det dyrare här. Vi släpade med oss inte mindre än två (2!) kilo godis från Karlstad hem till Köpenhamn. Vi fick med en plastburk på köpet, som jag pyntade lite:


Vi ville använda ett uttryck som tjejerna använder... "Sjukt mycket godis", fick det bli!


Den här söte pajsaren heter passande nog "Numnum" och är en stämpel från Doodle Factory, som finns att köpa hos Starving Artistamps, eller hos Brunkullan. Färglagd med Copics.

Hade med mig burken när vi firade lilla Mathildes 8-årsdag. Den gjorde succé hos både flickorna och föräldrarna vill jag lova! :)
Nu ska jag sova lite, imorgon väntar nya äventyr.
Hej hopp!

PS. Har ni förresten sett att Starving Artistamps har en ny stämpelrelease OCH blog candy på bloggen varje vecka i september? Först ut är nya Halloween-serien från Doodle Factory: Ghoulies! Kolla in - de är heeelt underbara!

6 kommentarer:

Linda sa...

Så fint att dekorera godislådan! Och du har ju gjort det skitsnyggt! Kan förstå att det var en uppskattad present. =)

Jeanette Wallén sa...

UUuuuunderbar godislåda - jag kan förstå att tjejerna blev glada när de fick den!! :D

*kram*
Tett

Petraso sa...

sygt snyggt!!!!!

En award i min blog for you darling!!!

Muffin sa...

Vilken härlig godisorgie för tjejerna, urlyxigt. Godislådan är ju helt ljuvlig och Numnum helt perfekt för ändamålet. Man blir liksom nyförälskad varje gång man plockar fram de gamla DF-stämplarna igen, visst är det härligt?!
Du är bäst och söt som godis, puss!

me sa...

Ej det var sej! Minder mig lidt om Liebe's 'Mere slik tak' skåle :)

lauren bergold sa...

HA! tooooooooo cute! toooooooooo funny! i ♥LOVE♥ numnum...both for looks and his name! (unfortunately...i totally want CANDY now...) :) :) :)