lördag 24 januari 2009

Idag är en bra dag att vara jag


Lördag.
Ledig.
Sovmorgon.

Jag var en riktig sjusovare idag. Tycker egentligen om att gå upp tidigt, och brukar därför ställa väckarklockan även på helgerna...men glömde visst det igår. Hmm.

Smiley from millan.net

Vaknade inte förrän kl 12:30 - väcktes av att postmannen ringde på dörren! Jag får ju ganska ofta paket, så vårt postbud har visst sett mig i alla typer av munderingar - idag fick han se en nyvaken Nina iförd morgonrock och tokrufsigt hår (dock nyklippt och slingat, hihi!).
Han smilade stort och jag log generat tillbaka...Jaja, jag får bjussa på det. Vetskapen om att det var ett paket på väg från Tingtura gjorde att jag öppnade dörren trots det sömndruckna tillståndet.

Smiley from millan.net

Jag hade ju turen att vinna en utmaning som Tingtura hade sponsrat...och när jag nu ändå skulle få ett vinstpaket från dem, passade jag på att beställa lite efterlängtade stämplar. Jag gillar speciellt deras Urban-serie som Kickis man Nicklas har designat, och snälla som de är fick jag Urban Sky Cirkles som vinst! Tjohoo!
Kicki hade såklart gjort ett jättefint kort till också:
Nya leksaker ~ en lycklig Nina
Bra start på dagen, va? Å inte nog med det - det var ju ett annat tjockt brev med i posten också! En RAK (random act of kindness) från underbara rara Zarah!!
Brevet var smockfullt med fina färgglada papper, blommor, band och annat smått och gott som Z tyckte skulle trivas bättre hos mig. Wow! Du är alldeles galen Z - vilken härlig present! Jag ska vårda dem ömt och kärleksfullt, lovar! ;)

Funderar på att göra det till en utmaning för mig själv, att använda Tingturastämplarna ihop med Zarahs pysselpaket...hmm får se vad det kan bli! Dessvärre hade jag inte så mycket EZ-mount hemma, så vissa av stämplarna får vänta till på måndag. Attans.

..meeen, jag har ju så många andra stämplar att leka med under tiden så det går alls ingen nöd på mig! Har så smått börjat pyssla med de nyaste från Doodle Factory.
Å vad passar då bättre än att göra ett bidrag till Doodle Factory-Irene's "Let's make a rainbow"-utmaning?


Plottrigt och brandgul/orange...kan det bli mer Nina än så? Haha!

Det söta biet Beezley kommer från Doodle Factory's Valentines Remix.

Nä, nu får det vara nog bloggat för idag. Dags att återigen inta pysselbordet!


Det är en bra dag att vara jag idag.


Smiley from millan.net

13 kommentarer:

Zarah sa...

Vad bra att du blev glad! :D

Tyvärr har jag lyckats med konstsycket att INTE lägga ner allt jag tänkt skicka!

...så du får nog post snart igen, kantänka! ;)

Anna Maria Niia sa...

Underbart härligt soligt kort!

Kram

DoodleFactory sa...

Wow - you've had the most incredible mail day! All of those goodies look like so much fun and I know you will do wonderful things with them.

Your card is spectacular - Your subtle shading always brings the characters to life like no one else.

Anonym sa...

Vilka härliga paket du fick!! :) Ska bli kul att se vad du hittar på med det. Vilket fint kort du fått till, du färglägger så himla snyggt!!!

Kram!

Jeanette Wallén sa...

I agree - you are such an expert with those Copics, and I can only *DREAM* of getting as good as you are. But I'm trying, believe me!

The card is WONDERFUL and bright, and it makes me happy and inspired - I'm off to my scrap table now! Maybe I'll try a blue card??!! :-o

*pussåkram*

Petraso sa...

Wow vilket uppvaknande!! Ja det var en rak som som var Smarrigaste smarrigaste Fin!! Vilken Pudding Zarah är!!!! och I´tingtura blir nor läckert i ditt skapande!!!
soligt vackert kort ja vilka stämplar Df gör så fin fina!!
Kram kram,.....

Leia sa...

Vilket underbart bli-glad-kort. Gillar det tok-mycket =)

Kramelikram

Anonym sa...

Kortet är helt bedårande!!! Jag är superkäääääär!!! Du gör alltid det bästa med alla stämplar! Härligt färgval på kortet också! MAn blir pigg och glad utav det!! =)
Texten är som grädde på moset!
MUMMA!!
Puss å kram
//P

Jennie/Deleelsia sa...

Kortet är helt toksnyggt!

Vilken härliga RAK...och dessutom stämpel post. Förstår att du haft en riktig bra dag :)

Sanna F sa...

ÅÅÅåå vilket härligt kort!!!
grattis till all härlig post!!!!!!!!!!!

bjorx sa...

Underbart, härligt kort - gillar!! :-)

Emma sa...

Visst är det myyysigt att vara helt ledig och bara sova och pyssla hela dagen :) Vilka fina grejer du fått! Förstår att det var en bra dag =) Superfint kort också, som alltid ♥

Muffin sa...

Härlig sovmorgon, härlig leverans från Tingtura och härlig RAK från söte-Zarah och superhärligt kort! Man blir ju helt GLAD när man springer in hit (fast det blir man ju alltid)! :)
Pussåkram på're!