onsdag 28 januari 2009

Caardvarks challenge: dots!

Hos Caardvarks utmanar de oss att göra kort med prickar...
Alltså, jag älskar ju prickigt och det är nästan sällan som jag gör ett kort UTAN, så det var egentligen en ganska enkel utmaning för mig. Satt och funderade på om kortet här nedan skulle få duga till utmaningen...är inte supernöjd med det, och det är inte såå mycket prickigt på det (faktiskt är ju det monokromatiska kortet i förra inlägget mycket prickigare ju!). Men jaja, nu har jag bestämt mig.
Kan inte se några regler om att man endast får skicka in ett kort till utmaningen, så vem vet - jag kanske skapar något mer bidrag. Sista datum är 3/2-09!
Rosen "Rose" från Doodle Factory är nog en av världens finaste...ja det tycker i alla fall jag! ;) Textstämpeln kommer från Starving Artistamps. De flesta mönsterpapperna kommer från October Afternoon.


Måste tacka er för alla snälla kommentarer ni lämnar - ni förgyller mina dagar!!
...och så måste jag be hemskt mycket om ursäkt för att jag inte har uppmärksammat alla fina awards som ni sötnosar har tilldelat mig de senaste månaderna!
TACK!!
Jag blir verkligen jätteglad över awardsen, men hörrni, ni behöver inte ge mig dem...det är rent slöseri, som att kasta pärlor för svin. Jag kan nämligen ändå inte ge awardsen vidare, för jag får bara dåligt samvete gentemot alla de som jag inte kan ge en award till.
Så, nu är det sagt.
Hej å hå, stortå!

17 kommentarer:

fraise sa...

Jag satt precis och undrade hur det perfekta kortet kan se ut... och så hittade jag det här! ;-) Toksött kort! Kul att du fått dit ögon på rosen också! :-)

Muffin sa...

"Världens finaste" som i världens finaste kort - du har gjort det igen!

Jag börjar ångra något förskräckligt att jag inte har köpt den där rosen...får se om det blir en liten tilläggsbeställning framöver kanske. Fast snart kommer väl Irene med en ny laddning igen och då blir man sugen på den. Tur att man säljer lite kort så man inte blir helt bankrutt!
Puss! :)

Anonym sa...

Men vojne vojne vilken söt ros!! Och så fantastiskt charmigt med de där ögonen! Jag har en påse liggande nånstans men glömmer alltid bort att använda dem. Nu ska de fram ur gömmorna! Kanonfint kort, som vanligt!

Och jag håller med dig om awardsen, jag är också dålig på att tacka och vidarebefordra awards jag får. Det finns ju alldeles för många duktiga bloggare att fördela dem bland!

Kram Carolina

Anna Maria Niia sa...

Nähä, nu är det bara att plocka ihop grejerna och ge upp...

Du är så himla duktig att jag får prestationsångest...

Kram

Annika kort & gott sa...

Nu var det längesedan jag lämnade ett spår efter mig i bloggen. Är ofta här och blir inspirerad, dina kort får mig alltid på gott humör.
kram Annika

Laura sa...

I have been sooo suffering from the heatwave here, but your gorgeous colourings keep making me smile! You have made such gorgeous cards again :)

Anonym sa...

Superfint kort!

Zarah sa...

Ååååh vad fint! Och rosen är inte läskig. Bara söt. :)

Anonym sa...

Prickigt!!!!!! GAH!!! jag e själv inne i en tokprickig period i pysslandet och har varit ett bra tag, jag vill ha med prickar överallt... (på Brunsons pekar de särskilt ut alla prickiga baksidor för mej)

Men du Nina... det där med awards, du e väl ingen liten gris heller *fniss*... Jag håller med dej om att det är knepigt att skicka vidare dem för man vill ju ge till så många.
Om någon förärar någon/dej en award så är det ju för att de uppskattar dej eller dina alster så massor mycket å jag hoppas verkligen inte någon tar illa vid sig om man inte skickar vidare, inte om det är av den anledningen iallafall.

Mara sa...

Vilket underbart kort! Du har alldeles rätt - det är en av de finaste roser jag sett också - kan nog bero på färgläggningen också och ögona!/Sara

DoodleFactory sa...

I'm the luckiest stamp designer in the world that you (and your swedish friends!) have taken a liking to my images. You really take these simple drawings and turn them into something spectacular.

Anonym sa...

Du är helt klart en av mina top 3 favorit kortmakare, härligare kort får man leta läääänge läääänge efter! Såklart du får kommentarer då :P

Kram, Daniela/Neliz
(www.neliz.se)

Anonym sa...

I simply love the way you've coloured Rose - so beautiful! Could you give a colouring tutorial in your blog for us less skilled, please? Pretty please? :)

Petraso sa...

Sååååååååå Vackert!!!! Liknar dig!

Emma sa...

Ja dne där rosen är verkligen speciellt fin!! :) Ögonen är pricken över i!

Mella sa...

Åh, vilket fint kort! Jag gillade rosen väldig mycket. Skulle gilla den som stämpel *hint hint* ;)
..och eftersom du inte ville ha några awards så har du en att hämta i min blogg ;)

Jojjo sa...

Så himla fint detta kortet är :)