lördag 27 december 2008

Bättre sent än aldrig?

Katten Tobias kommer från Doodle Factory och är färglagd med Copics.

Jepp, jag är en obotlig tidsoptimist. Även när det gäller födelsedagar och annat viktigt. Hade pga mitt selektiva minne knappat in många av de viktigaste födelsedagarna i mobilen med alarmering någon dag innan, men nu sedan min mobil krajade utan förvarning så har jag tappat kollen. Det tar sin tid att hitta och lägga in alla datum och telefonnummer igen. Jag beklagade min nöd för vännerna, och då tipsade kära Linda/Gulligullan om Birthday.se som förvisso är en ganska genial sida...
...men kalla mig paranoid; jag kan tycka att det är lite skrämmande med alla dessa register och offentligt tillgängliga upplysningar överallt!? Finns dock inte själv med där eftersom jag -i ett helt annat register- står som utlandssvensk, hehe!
Smiley from millan.net
The sentiment says "better late than never - congrat's!"

Detta kort gjorde jag till Nitas kluriga CC-skiss på KiF's forum.
Medan jag pysslade hade jag en av mina goaste pysselväninnor (som ganska nyligen fyllde år) i åtanke...men eftersom julen hann emellan har jag FORTFARANDE inte fått iväg det. *skäms*
Ska la försöka ordna en liten presang å skicka när jag kommer hem till DK i januari någon gång!
Smiley from millan.net

Apropå glömska;
Måste ju påminna om min skisstävling!
Jag har än så länge fått in 5 ljuvliga bidrag - men visst ska väl DU också vara med? ;)
Senast den 4 januari, ok?

Tjingeling!

12 kommentarer:

Evelina sa...

Ödååårable maj labb! Hm, måste nog försöka komma ihåg att göra din skojsiga skiss då, "måste bara" hinna städa lite i pysselrummet först!

Karina Beck sa...

Sikke et lækkert kort og en skøn kat.
God jul og godt nytår til dig.

Muffin sa...

Underbart Niniskt kort - såå himla fint! Jag håller precis på med ett kort i nästan samma färger, och det är minsann inte första gången detta händer. Två själar, samma tanke säger man ju... Nu ska jag kila iväg och titta på de andra bidragen.
Pussåkram!

Muffin sa...

Ha ha, trodde jag! Inga fler bidrag att hitta i kommentarerna vad jag kunde se, får väl sitta här nyfiken då....:)

Anonym sa...

Underbart!!! Älskar din färgläggning! Måste öva mer med mina promarkers tror jag... :) Ska försöka hinna få till något till din skiss.
Hoppas du haft en härlig jul!
Kramis Kicki

Anonym sa...

Vad mycket nytt & fint du gjort :-)

josefin sa...

Jag vill börja med att tacka för det fina berömmet, det gjorde mig glad!

Och sen så är jag mycket väl medveten om att det egentligen heter mest perfekta, och att det egentligen stavas de/dem. Jag är dock en hejare på att göra språket till mitt eget och böja det efter min person (så länge som alla förstår vad det är jag menar) vilket leder till att jag hittar på egna böjningar på ord, som till exempel perfektaste, eller okär. Anledningen till att jag skriver dom och inte dedem är att jag helt enkelt tycker att det ser betydligt bättre ut. I uppsatser skriver jag självklart det som är korrekt, men i min blogg skriver jag med mina egna böjningar =)

Sen bygger ju inte ett mvg i varken svenska a, b eller c på huruvida du kan dedem, utan på analysförmåga och förmåga att uttrycka sig i tal och skrift.

Zarah sa...

Nopes, jag är med nojjig. *nickar* Gillar inte alls det där!

Kortet är löööövli som alltid. Kram!!

Anonym sa...

du har väl sett på kif bloggen att du vunnit!!!!
Skissen....

Ska försäöka mig på ett bidrag till din tävling men jag är Sjuk.... har feber för 4:e dagen och helt slut....men ä så skapar sugen!

Kram på dig!!!

Sanna F sa...

Super härligt kort!!!

Anonym sa...

SHIT! Vilket ursnyggt kort!!!
Du kan verkligen konsten att kombinera en massa färger på ett klockrent sätt! :D KRAM!

lauren bergold sa...

i cannot *IMAGINE* that anyone anywhere would ever complain about a magnificent NINA ORIGINAL that arrived a teeny bit late?!?! no way!!!! they will just be glad to have one, the lucky devils!

(ps: anyway, you can always blame the postman! "late??!" you will say innocently, "i don't know what could have happened, i mailed it EARLY!" trust me...it works every time...) :) :) :)